Jäätävän hieno ilta Delffarien seurassa

Jusa Ylitolonen, Seppo "Ville" Salmi ja Antti Pasanen live on stage Delffarien -Jukka Virtanen tribuutissa.


20.6.2022
Delffarien -Sanat Jukka Virtanen -konsertti lumosi viime perjantaina kuulijansa ja toi esiin vähemmän livenä kuultuja hienoja ja vielä hienompia biisejä.

Käy lukaisemassa Rokkineuvoksen keikka-arvio, joka saattaa sisältää hiukkasen kehuja, täältä: http://www.rokkineuvos.fi/452663265

 

Kuvia Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen levyjulkaisukeikalta 21.5.2022


22.5.2022
Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen levyjulkaisukeikka keräsi muhkean yleisömäärän Kemin Meihoviin lauantaina 21.5.2022. Kemiläisyhtyeen debyyttialbumin kappaleet upposivat yleisöön paremmin kuin hyvin ja tilaisuutta kommentoitiin mairein sanakääntein. Loistava, upea ja muut superlatiivit olivat ahkerassa käytössä.

Rokkineuvos oli tietysti paikalla. Keikkakuvat löydät täältä: http://www.rokkineuvos.fi/452470747


Ville Liimatainen & Ajomiehiltä uusi single

Ville Liimatainen & Ajomiehet. Kuva: Pauli Maronen.

19.5.2022
Tämän viikon lauantaina (21.5.) Kemin Merihovissa debyyttialbuminsa Tuhlaajapoika levynjulkaisukeikan pitävä kemiläisyhtye Ville Liimatainen & Ajomiehet on julkaissut toisen singlensä musiikkivideon kera.

Kappaleen Unessani on säveltänyt albumin tuottaja Esa Nieminen ja sanoittanut Sinikka Svärd. Lue lisää ja katso musiikkivideo täältä: http://www.rokkineuvos.fi/436164089

 

Ville Liimatainen esiintyi konsertissa Ajomiehet -yhtyeensä kitaristi Tuomas Laajoen kanssa Hyvän mielen konsertissa.

Ruokaa sielulle, karkkia korville

Duo Fortis oli yksi konsertin lukuisista esiintyjistä.

Keminmaan Hyvän mielen konsertti oli nimensä mukainen.

Sunnuntainen konsertti tarjosi sykähdyttävien esitysten kera ruokaa sielulle, karkkia korville sekä iloa ja mielihyvää kaikille.

Lue Rokkineuvoksen keikkaraportti täältä
http://www.rokkineuvos.fi/412475318


Se on siinä! 1 500 000 sivuvierailua täyttyi!


13.4.2022
Rokkineuvoksen sivuilla täyttyi keskiviikkona 13.4. uusi haamuraja. Sivuilla on nyt vierailtu yli 1 500 000 kertaa. Siis yli miljoonaviisisataatuhatta kertaa. Aikamoista. Hurja luku.
Kun sivusto perustettiin, moiset lukemat eivät käyneet edes mielen vieressä. Mutta näin on päässyt käymään, mistä äärettömän isot kiitokset kaikille sivustolla käyneille. Te tämän olette saaneet aikaan.

Ilmeisesti sivustolle on ollut tarvetta, eikä tämmöinen suksee olisi muuten mitenkään ollutkaan mahdollista. On ollut etuoikeus toimittaa tätä sivustoa - josta tietysti olen myös hyvin ylpeä - ja teen sitä tästä eteenpäinkin niin sisulla kuin sydämelläkin populaarikulttuurin edistämiseksi ja etenkin merilappilaisten bändien, artistien, heidän taustavoimiensa ja keikkapaikkojen tukemiseksi.

Yksi sivuston lähtökohtiahan on ollut juuri tämä. Antaa heille edes hieman julkisuutta, jota jokainen bändi ja artisti tarvitsee päästäkseen urallaan eteenpäin. Ja samalla tulee jaettua ajankohtaistietoa alueen musiikkielämää seuraaville.

Paljon on Kemijoessa vettä virrannut näiden 7,5 vuoden aikana, jotka Rokkineuvos-sivusto on ollut olemassa. Puhtaasti talkoilla, intohimosta musiikkiin ja rakkaudesta sitä tekeviin ihmisiin syntynyt sivusto elää vain ja ainoastaan sivuilla kävijöitä varten.

Siis, isot kiitokset. Ja nyt, jatketaan hommia. Juhlitaan saavutusta vaikkapa pääsiäisviikonlopun RockBarAID -festivaalin merkeissä Kemissä.

Rokkineuvos

Tornion Twin City Festival julkisti esiintyjänsä


5.4.2022
Lapin tunnelmallisin iskelmä & ysärifestivaali, Eventmedian tapahtumaperheeseen lukeutuvaa Twin City Festivalia vietetään Torniossa tulevana kesänä. Twinkkarien merkeissä juhlitaan Aineen taidemuseon puistossa 22.-23.7.2022.

Tapahtumaa tähdittävät ruotsalaiset eurodance-legendat Basic Element perjantaina ja Pandora lauantaina, joiden lisäksi festivaaleilla nähdään komea kattaus kotimaisia artisteja. Mukana on niin paikkansa vakiinnuttaneita kiintotähtiä kuin uudempiakin nimiä. Kaikkiaan festivaalissa esiintyy 15 artistia, kotimaisista muun muassa Abreu, Jukka Poika, Samuli Edelmann, Irina ja Portion Boys.

Lue lisää ja tsekkaa artistiesittelyt täältä: http://www.rokkineuvos.fi/416901098

 

Apulanta Satama Open Airiin


14.2.2022
Suomen kiistatta suurimpiin rock-nimiin lukeutuva Apulanta on kiinnitetty Satama Open Airin 2022 esiintyjäksi. Satama Open Air järjestetään Kemin Ruutinrannan puistossa 5.-6.8.2022.

Apulannan lisäksi lavalle nousee lukuisia kotimaisia tähtiä, kuten Antti Tuisku, SANNI, JVG, Arttu Wiskari ja Vesterinen Yhtyeineen. Lue lisää ja tsekkaa Apulannan tuoren hitti 9 väärää kättähttp://www.rokkineuvos.fi/416901098Mahria Siren artistiuralle brittiläisen tuotantotiimin tuella

Mahria Siren on uusi artisti Meri-Lapista, joka ponnistaa artistiuralle brittiläisen tuotantotiimin tukemana. Kuva: Jarno Vuorinen.

Uuden artistinimen taustalta löytyy mm. Pölhön koulun kuoro ja yli 20 vuoden opinnot Meri-Lapin musiikkiopistossa.

19.1.2022
Mahria Siren on uusi Meri-Lapista ponnistava artisti, jolla on taustavoiminaan lontoolainen, Jonathan Cofferin ja Russell Gatesin muodostama tuotantotiimi. Ensimmäiset, jo valmiiksi purkitetut kappaleet tulevat julki helmi-maaliskuussa.
— Mahrian laulut ovat täynnä rakkautta, intohimoa, antautumista, toivoa ja uskoa. Hänen äänessään on surua ja kipua, mystistä skandinaavista tunnelmaa ja hän esittää eteeriset kappaleensa tunteita herättävällä tavalla, brittikaksikko kuvailee suojattiaan.

Rokkineuvos haastatteli ensimmäisenä journalistina Mahria Sirenin, joka kertoo tarinansa, kappaleidensa taustat ja tulevaisuudenhaaveensa. Jutussa selvää myös kuka taiteilijanimen takaa löytyy. Lue juttu täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412159448


CMX paluun tekevän Aawastockin pääesiintyjä

CMX nähdään Aavasaksalla ensi heinäkuussa.

17.12.2021
Aawastock-musiikkifestivaali tekee paluun 13 vuoden tauon jälkeen - ensimmäiset artistikiinnitykset CMX ja SUAD.
- Aawastock on luonut nyt nahkansa ja tulee takaisin parempana kuin koskaan, järjestäjät iloitsevat.
Tapahtumaa hallinnoi Ylitornion kunta ja festivaaliorganisaationa toimii sen nimeämä tuotantotiimi promoottorinaan festivaalin perustaja Tommi Lantto.

Lue lisää:
http://www.rokkineuvos.fi/416901098

Ajomiehet treenaamassa Kemin Audiopajalla. Vasemmalta Ville Liimatainen, Tuomas Laajoki, Henry Hiltunen, Jari Keinänen ja Michael Czech. Kosketinsoittaja Kari Hautalampi jää kuvan ulkopuolelle.

Ville Liimatainen & Ajomiehet valmistautuu debyyttialbuminsa äänityksiin Esa Niemisen johdolla

Esa Nieminen.


11.10.2021
Kemiläisyhtye Ville Liimatainen & Ajomiehet omaa kaikki mahdollisuudet nousta Suomen iskelmätaivaan tähtien joukkoon, uskoo säveltäjä-, muusikko- ja tuottajalegenda Esa Nieminen.
- Bändin soittotaito riittää ihan varmasti ja hyvän äänimateriaalin omaavalla Villellä on isommankin staran aineksia, Nieminen arvioi.
Niemisen mukaan bändillä on myös riittävän monipuolinen ohjelmisto.
–  On hyviä melodioita, keskitempoisia beat-iskelmiä, on yllättävänkin paljon nopeutettuja balladeja, joita yleensä vähemmän kuulee, eikä liikaa keskenään liian samankaltaisia biisejä, Nieminen puntaroi.
Nieminen on siinä määrin vakuuttunut yhtyeestä, että tuottaa bändin ensialbumin, jonka nauhoitukset alkavat marraskuussa Pälkäneellä. Nieminen piipahti vast´ikään Kemissä viettämässä pari päivää bändin kanssa rukkaamassa tulevan levyn biisien viimeisiä palikoita kohdalleen.
Rokkineuvos kävi jututtamassa Niemistä ja juttu aiheesta löytyy täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412159772


Keikkajärjestäjät ja yhtyeet!

Ilmoittakaa esiintymiset ja bändimaailman uutiset osoitteeseen rokkineuvos@gmail.com. Tietoihin mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja koska tapahtuu. Myös mahdollinen www-osoite mukaan.

Samaan osoitteeseen voi laittaa keikkojen lisäksi tietoa myös mm. levyjulkaisuista ja miehistönvaihdoksista yms.

Rokkineuvos julkaisee tiedot ilmaiseksi.

Levyt, esitteet ja tiedotteet yms. voi lähettää osoitteeseeen Rokkineuvos, Potkusaarentie 5, 94400 Keminmaa.

Keikkajärjestäjät! Pyydän ystävällisesti sisäänpääsyä keikkapaikoille kun esitän pressikorttini lipunmyynnissä.

Festarijärjestäjät! Pyydän ystävällisesti huomiotanne jakaessanne pressi- ja kuvauspasseja median edustajille.

Levy-yhtiöt ynnä muut musiikkialan toimijat, lisätkää sähköpostiosoitteeni rokkineuvos@gmail.com postituslistoillenne, jotta saan tuoreet tiedot levyjulkaisuista ja muista musiikkialan uutisista