Chemistit tuo värikkään lisän bändimaailmaan

Simolaisyhtye julkaisi Uutuustuote -debyyttialbuminsa trendikkäästi C-kasettina.

2.3.2020
Simolainen Chemistit -yhtye tekee eikä meinaa. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa vain runsaat puoli vuotta perustamisensa jälkeen. Eikä biisituotannossa ole moittimista. Uutuustuote -albumi sisältää monipuolista kepeästi rullaavaa omintakeista suomirokkia monesta näkökulmasta käsiteltynä.

Runsas viikko sitten koettu levynjulkkarikeikka osoitti, että yhtye on paikkansa bändikartalla ansainnut. Bändi herättää mielenkiintoa monellakin tapaa, eikä vähiten kiinnostavaa ole se, mitä jatkossa seuraa. Yhtye osaa tehdä musiikkia ja vaikka keikkoja on takana vasta kaksi, myös lavapreesens on jo kelpo tikissä.

Lue lisää ja katso Rokkineuvoksen kuvakooste levynjulkkarikeikalta täältä: http://www.rokkineuvos.fi/445280649


Sonata Arcticalla vuorossa kotimaan kiertue

Yhtye aloittaa uuden vuosikymmenen perjantaina keikat Tornion Club Teatrialta.

21.1.2020
Sonata Arctica aloittaa Suomen kiertueensa tämän viikon perjantaina Tornion Club Teatriasta. Rokkineuvoksen haastattelema Tony Kakko lupaa uudistuneen settilistan pitävän sisällään kivoja yllätyksiä.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/431724824

"Hauskaa tämä on ollut - nähty maailmaa ja saatu ystäviä"

Nine Lives. Kuva: Antti Hämeenkorpi / Studio Flash.

11.12.2019
Kemiläisyhtye Nine Livesillä on takana jo 30 vuotta rockin riemujuhlaa. Bändi juhlii tulevana lauantaina uuden levynsä All The Lonely Hearts ilmestymistä Kemin RockBar & Grill 82:ssa.

Uutta ilmettä yhtyeen kuudennelle albumille on tuonut amerikkalaistuottaja Jesse Dayton.

Lue laulusolisti Antti Pasasen haastattelu täältä: http://www.rokkineuvos.fi/433097593

 

TubeTour 5 maaliskuussa Tornioon

5.12.2019
Suomen suosituin Youtube-tähtien TubeTour kiertue saapuu ensimmäistä kertaa Meri-Lappiin ja Tornioon 13. maaliskuuta. Kaikilla tapahtuman tubettajatähdillä on yli 100 000 seuraajaa omalla Youtube -kanavallaan. Lue lisää ja katso tapahtuman tubettajanimet täältä: http://www.rokkineuvos.fi/433563460

 

Käsittämätöntä, mutta totta

14.11.2019
Miljoona sivuklikkausta on aivan käsittämätön määrä. Eihän tuollaisia kävijälukuja saa kuin jotkut megasuositut blogistit, isoilla resersseilla mälläävät mediat ja maailmanluokan tähtiartistit.

Näin luulisi.

Kuitenkin pienen kulmakunnan lajifiikki on nyt yltänyt sinänsä vaatimattomilla sivuillaan miljoonan sivuvierailun rajapyykkiin.

Kuinka tähän on päädytty, siis potkuista klikkimiljonääriksi. Se selviää kun luet Rokkineuvoksen tuoreen blogiteksi täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412159397

Keikkajärjestäjät ja yhtyeet!

Ilmoittakaa esiintymiset ja bändimaailman uutiset osoitteeseen rokkineuvos@gmail.com. Tietoihin mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja koska tapahtuu. Myös mahdollinen www-osoite mukaan.

Samaan osoitteeseen voi laittaa keikkojen lisäksi tietoa myös mm. levyjulkaisuista ja miehistönvaihdoksista yms.

Rokkineuvos julkaisee tiedot ilmaiseksi.

Levyt, esitteet, julisteet, bändipaidat (koko XXL) yms. voi lähettää osoitteeseeen Rokkineuvos, Potkusaarentie 5, 94400 Keminmaa.

Keikkajärjestäjät! Pyydän ystävällisesti sisäänpääsyä keikkapaikoille kun esitän pressikorttini lipunmyynnissä.

Festarijärjestäjät! Pyydän ystävällisesti huomiotanne jakaessanne pressi- ja kuvauspasseja median edustajille.

Levy-yhtiöt ynnä muut musiikkialan toimijat, lisätkää sähköpostiosoitteeni rokkineuvos@gmail.com postituslistoillenne, jotta saan tuoreet tiedot levyjulkaisuista ja muista musiikkialan uutisista