Popklassikot jousiversioina ihastuttivat Meri-Lapissa

Tony Kakko lauloi Torniossa ja Kemissä onnistuneesti Meri-Lapin jousikvartetin solistina.

31.5.2019
Crossoverit eli eri musiikkityylien yhdistämiset ovat yleistyneet ja hyvä niin. Parhaimmillaan niistä syntyy todella nautittavia kokonaisuuksia, mistä saatiin varsinainen malliesimerkki kun Meri-Lapin jousikvartetti ja raskaan rockin laulajana leipäänsä tienaava Sonata Arctica -yhtyeen laulusolisti Tony Kakko yhdistävät voimansa kahdessa konsertissa, jotka toteutettiin Torniossa ja Kemissä.

Konsertit ihastuttivat yleisön ja sosiaalisessa mediassa vastaavia konsertteja on toivottu lisää. Jousille sovitettuna 14 esitettyä kappaletta saivat aivan uusia, yllättäviäkin ulottuvuuksia.

Rokkineuvos kävi katsomassa Kemin konsertin ja keikka-arvio Bohemian Rhapsody -biisin videon kera löytyy täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412475318


Tuomas Lampela johti Säkenöiviä Ultra Bra -biisien Minä suojelen sinua kaikelta ja Heikko valo aikana tyylitajuisesti yllään keltainen sadetakki.

Säkenöivä on nimensä veroinen

Säkenöivien keikka oli täynnä tunnetta ja upeita tulkintoja.

21.5.2019
Kemiläinen 40 naisen kuoro Säkenöivä hurmasi salintäyteisen yleisönsä viime lauantaina Kemin Corner Inn –ravintolassa. Tunnin ja vartin mittainen veto piti sisällään 17 biisiä, toinen toistaan upeampia tulkintoja pääosin suomipopin merkkikappaleista.

Lue Rokkineuvoksen keikka-arvio biisilistoineen ja katso video kuoron Kuumatkalla –kappaleen esityksestä, joka nousi keikan kohokohtien kohokohdaksi.

Arvio löytyy täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412475318

Keikkajärjestäjät ja yhtyeet!

Ilmoittakaa esiintymiset ja bändimaailman uutiset osoitteeseen rokkineuvos@gmail.com. Tietoihin mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja koska tapahtuu. Myös mahdollinen www-osoite mukaan.

Samaan osoitteeseen voi laittaa keikkojen lisäksi tietoa myös mm. levyjulkaisuista ja miehistönvaihdoksista yms.

Rokkineuvos julkaisee tiedot ilmaiseksi.

Levyt, esitteet, julisteet, bändipaidat (koko XXL) yms. voi lähettää osoitteeseeen Rokkineuvos, Potkusaarentie 5, 94400 Keminmaa.

Keikkajärjestäjät! Pyydän ystävällisesti sisäänpääsyä keikkapaikoille kun esitän pressikorttini lipunmyynnissä.

Festarijärjestäjät! Pyydän ystävällisesti huomiotanne jakaessanne pressi- ja kuvauspasseja median edustajille.

Levy-yhtiöt ynnä muut musiikkialan toimijat, lisätkää sähköpostiosoitteeni rokkineuvos@gmail.com postituslistoillenne, jotta saan tuoreet tiedot levyjulkaisuista ja muista musiikkialan uutisista