Keikkakalenteri


Toukokuu 2021 (Päivitetty 7.5. klo 00.57).

* Tiedot kaikista keikoista voi ilmoittaa tälle palstalle osoitteella rokkineuvos@gmail.com

* Huomioithan, että koronavirustilanteen vuoksi kaikki keikkatiedot eivät ole välttämättä ajan tasalla riippuen alueellisista rajoituksista. Keikkoja voidaan perua lyhyelläkin varoitusajalla.


Meri-Lappi

Lapin aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntien alueella (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 6 (kuusi) henkilöä. Määräys on voimassa ainakin 9.5.2021 asti.


Ei tiedossa olevia keikkoja.


Rovaniemi


Ei tiedossa olevia keikkoja.


Muu Lappi


Ei tiedossa olevia keikkoja.

Oulu

Korkean tartuntariskin vuoksi Oulun kaupungin hallinnassa olevat julkiset tilat on suljettu 25.4.2021 saakka ja suositellaan vahvasti yksityisten toimijoiden toimivan samoin. Aluehallintovirasto on päättänyt rajoittaa yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 6 henkilöön.
Tämän vuoksi kaikki suunnitellut livekonsertit on saatettui perua. Tarkasta keikkatiedot suoraan keikkapaikkojen ja artistien netti- ja FB-sivuilta.


Ei tiedossa olevia keikkoja.

Muu Suomi

Ei tiedossa olevia keikkoja.


***

* Rokkineuvos ei vastaa mahdollisista virheistä keikkatiedoissa. Varsinkin näin korona-aikana keikkoja saatetaan perua lyhyelläkin varoitusajalla ilman että Rokkineuvos saa asiasta tietoa. Keikat voi varmistaa artistien ja keikkapaikkojen netti- ja FB-sivuilta.

* Puuttuvat keikkatiedot, muutokset ja mahdolliset virheet voi ilmoittaa osoitteella rokkineuvos@gmail.com