Keikkakalenteri


Maaliskuu 2021 (Päivitetty 3.3. klo 00.45).

* Tiedot kaikista keikoista voi ilmoittaa tälle palstalle osoitteella rokkineuvos@gmail.com

* Huomioithan, että koronavirustilanteen vuoksi kaikki keikkatiedot eivät ole välttämättä ajan tasalla riippuen alueellisista rajoituksista. Keikkoja voidaan perua lyhyelläkin varoitusajalla.


Meri-Lappi

Lapin aluehallintovirasto on kieltänyt tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntien alueella (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio ja Ylitornio kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 (kymmenen) henkilöä. Määräys on voimassa ainakin 18.3.2021 asti.

Pe 5.3. Duo Saana Yli-Tepsa ja Eemi Vanhala. Talvihehku -konsertti Torniosta. Ilmainen   · Facebook klo 19.
La 6.3. Lappian pop- ja jazz-konservatorion bilebändi, Rock Academy Kemin Luopio ja Umpimähkä sekä Aija Puurtisen ensiesitys nimeltään ”Aurinko, isäni”, jossa on laulamassa Pia Komsi sekä soittamassa Meri-Lapin jousikvartetti. Winter Satama Open Air lähettää tervehdyksensä myös lähetyksessä. LumiVisio-TV, Kemin kaupungin Youtube-kanava klo 11-14.
Ke 17.3. Lauluvartti. Tornion seurakunta, Facebook-live klo 12.00.

Ei tiedossa olevia livekeikkoja.


Rovaniemi


Ei tiedossa olevia keikkoja.


Muu Lappi


Ei tiedossa olevia keikkoja.

Oulu

Korkean tartuntariskin vuoksi Oulun kaupungin hallinnassa olevat julkiset tilat on suljettu 28.3.2021 saakka ja suositellaan vahvasti yksityisten toimijoiden toimivan samoin. Aluehallintovirasto on päättänyt rajoittaa yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset 10 henkilöön.
Tämän vuoksi kaikki suunnitellut livekonsertit on saatettui perua. Tarkasta keikkatiedot suoraan keikkapaikkojen ja artistien netti- ja FB-sivuilta.

To 4.3. Oulu Sinfonia. Pieni on suurta – The Great In The Small. Ilmainen verkkotapahtuma Youtubessa.
La 27.3. Jukka Takalo & Laulu ottaa kantaa -etälauluklubi. Ilmainen Facebook-live klo 19. https://www.facebook.com/lauluottaakantaa/

Ei tiedossa olevia livekeikkoja.

Muu Suomi

Pe 12.3. Jesse Kaikuranta: Mun lauluni -striimikonsertti. Facebook-live Krapin Pajalta Tuusulasta klo 19.00. Liput alk. 9,90€: https://www.lippu.fi/artist/jesse-kaikuranta/
Pe 26.3. Verkkokonsertti: Jimi Tenor & UMO Helsinki Jazz Orchestra – Terra Exotica. Ilmainen verkkokonsertti! Katso 26.3.–31.5. UMO Helsinki -mobiilisovelluksessa ja Helsinkikanava.fi!

Ei tiedossa olevia livekeikkoja.


***

* Rokkineuvos ei vastaa mahdollisista virheistä keikkatiedoissa. Varsinkin näin korona-aikana keikkoja saatetaan perua lyhyelläkin varoitusajalla ilman että Rokkineuvos saa asiasta tietoa. Keikat voi varmistaa artistien ja keikkapaikkojen netti- ja FB-sivuilta.

* Puuttuvat keikkatiedot, muutokset ja mahdolliset virheet voi ilmoittaa osoitteella rokkineuvos@gmail.com