TV-musiikkiohjelmat (Päivitetty 20.6. klo 21.29)


Maanantai 21.6.


Hitlist. Kausi 1. Jakso 5/8. Kilpailemassa ystävykset Reetta ja Inka Espoosta, perheystävät Anne ja Janne Keravalta ja Tuusulasta sekä Radio Novan musavisan kautta mukaan singahtaneet Silvia ja Maarit Perniöstä ja Nurmijärveltä. MTV3 klo 00.30.

Masked Singer USA. Taikaa ja tunnelmointia. Kausi 4, 7/15. C-ryhmä jatkaa taitojensa esittelemistä paneelille. Vähiten ääniä saanut laulaja joutuu riisumaan naamionsa ja lähtemään kotiin. Amerikkalainen viihdeohjelma. Sub klo 00.50.

Alasti-klubi. Michael Monroe. Kausi 1, jakso 5/8. Michael Monroella on erittäin vahva rooli suomalaisen rockin historiassa. Mutta millainen ihminen kätkeytyy tuon roolin taakse? Se selviää Alasti-klubin syvällisessä haastattelussa. MTV3 klo 02.45.

Musiikkia. Sunnuntain musiikkituokio. AlfaTV klo 03.15.

Hittimittari. (1.5.1986) Osa 2: Äänestys. Maakuntaraadit räväyttävät pistepussinsa auki ja valitsevat voittajat. Vapputunnelmiin ovat virittäytyneet myös raatien juontajat: Takku Kotilainen, Tapio Karhunen, Pentti Teräväinen, Ilkka Pettersson ja Timo Nykyri. (U) YLE TV2 klo 10.45.

Countrymusiikki. 3/9. 1945 -1953. Ken Burnsin ohjaama suursarja countrymusiikin historiasta. Countrymusiikki mukautui sodanjälkeisen ajan kulttuurimuutoksiin. Bill Monroe, Lester Flatt ja Earl Scruggs muovasivat perinteistä kielisoitinbändin soittoa synkopoidumpaan suuntaan, terminä oli bluegrass. Baareista ja kapakoista alkoi kuului uutta soundia, honkytonkia, sähkökitaroiden rytmittämiä lauluja juomisesta, pettämisestä ja sydänsuruista. Sen tyylin suurin tähti oli Hank Williams, jonka yllättävän syvällisetkin laulut kumpusivat omasta vaikeasta ja lopulta vain 29-vuotiseksi jääneestä elämästä. (U) HD Yle Teema & Fem klo 12.01.

Huippuilta Janne Grönroosin seurassa. Hauskoja tarinoita, kilpailuja ja musiikkia, tällä kertaa Christoffer Strandbergin, Baba Lybeckin ja Pelle Heikkilän seurassa. Illan artisti on Ilon, ja iltaa isännöi Janne Grönroos. Tuotanto: Perfect Monday Media, 2021. HD Yle Teema & Fem klo 21.00.


Tiistai 22.6.

Huippuilta Janne Grönroosin seurassa. Hauskoja tarinoita, kilpailuja ja musiikkia, tällä kertaa Christoffer Strandbergin, Baba Lybeckin ja Pelle Heikkilän seurassa. Illan artisti on Ilon, ja iltaa isännöi Janne Grönroos. Tuotanto: Perfect Monday Media, 2021. HD Yle Teema & Fem klo 09.20.

Hittimittari: Katse taaksepäin. (03.09.1986) Ennen kolmannen Hittimittari-vuoden alkua luomme katsauksen kevyen käyttömusiikin lähihistoriaan. Satunnaiset poiminnat johdattavat pohtimaan, mitä käyttömusiikille on tapahtunut kahden vuoden aikana. (U) YLE TV2 klo 10.45.

On lautalla pienoinen kahvila (7). (1952, 84') Musiikkikomedia Savotan Sannista ja Marleenasta ja heitä kosiskelevista tukkilaisista. O: Thure Bahne. N: Tuija Halonen, Siiri Angerkoski, Kalle Viherpuu, William Markus, Joel Asikainen. (SF). (U). YLE TV1 klo 13.25.

Huippuilta Janne Grönroosin seurassa. Hauskoja tarinoita, kilpailuja ja musiikkia, tällä kertaa Christoffer Strandbergin, Baba Lybeckin ja Pelle Heikkilän seurassa. Illan artisti on Ilon, ja iltaa isännöi Janne Grönroos. Tuotanto: Perfect Monday Media, 2021. HD Yle TV1 22.10.


Keskiviikko 23.6.

Lähde: www.iltapulu.fi