TV-musiikkiohjelmat (Päivitetty 28.9. klo 00.32)

 

Tiistai 28.9.

All Together Now Suomi. Kausi 1. Jakso 8/9. Semifinaali-ilta. All Together Now Suomen semifinaalissa finaalipaikoista laulavat seitsemän alkukarsintajaksoista eteenpäin päässyttä kilpailijaa. Satasen kapteeni Laura Voutilainen aloittaa illan shown. Ohjelman juontaa Jaana Pelkonen. Kotimainen visailuohjelma. (65') Hero klo 14.20.

The Voice of Finland: All Stars. Kausi 1. Jakso 5/6. Knockout 2. The Voice All Starsin viimeinen Knockout-jakso on tiukkaa tykitystä ja jännitystä, kun lavalle nousee Tarja Turusen sekä Elastisen tiimin laulajat. Vain kaksi paikkaa on tarjolla semifinaaliin joten nyt laitetaan kaikki peliin! Jakson lopuksi selvillä on finaalivaiheen kilpailijat. Ohjelman juontaa Heikki Paasonen. Kotimainen musiikkiohjelma. (64') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333. Nelonen klo 17.30.

Masked Singer Suomi - Maskin takana. Pikatreffit. Kausi 1, 5/13. Pikatreffit. Kenelle Masked Singer oli elämänsä kovin kokemus ja miksi etsivä Strandbergin on syytä tutustua häneen paremmin? Miltä tanssijoista tuntuu, kun heillä ei ole hajuakaan kenen kanssa treenaavat? Sub klo 20.00.

Tanssi kanssain. Kausi 4. Jakso 1/4. Tanssit toteutetaan studiossa ja ensimmäisessä jaksossa olohuoneisiin astuu Eija Kantola. Joten matot syrjään ja tanssikengät jalkaan! (U). AlfaTV klo 20.30.

Koskinen-rikossarjan tunnusbiisi: Jonne Aaron - Olettamuksia. Nelonen klo 22.30.


Keskiviikko 29.9.


Masked Singer Suomi. Kausi 3, 5/13. Vauhti kiihtyy. Kuusi hahmoa saa tänään esiintymisvuoron ja käynnistää kunnon bileet. Maria lupaa syödä kaalihattunsa ja Christoffer yllättää itsensäkin omalla nokkeluudellaan ¿ vai onko moka sittenkin lahja? MTV3 klo 00.00.
Masked Singer Suomi - Maskin takana. Pikatreffit. Kausi 1, 5/13. Pikatreffit. Kenelle Masked Singer oli elämänsä kovin kokemus ja miksi etsivä Strandbergin on syytä tutustua häneen paremmin? Miltä tanssijoista tuntuu, kun heillä ei ole hajuakaan kenen kanssa treenaavat? MTV3 klo 01.00.
Lähde: www.iltapulu.fi