Kemin Taiteiden yö 2018 etsii esiintyjiä

Kemin syksyn suurin kulttuuritapahtuma järjestetään lauantaina 27. lokakuuta.


16.9.2018
Kemin Taiteiden Yö järjestetään jälleen valaisemaan syksyn synkeyttä lauantaina 27.10. Kemin syksyn suurin kulttuuritapahtuma järjestetään vuosittain lokakuun viimeisenä lauantaina ja tarjoaa ohjelmaa kaikenikäisille.

Monipuolisten kulttuuritapahtumien esiintymispaikkoina toimivat muiden muassa Kemin kulttuurikeskus, paikalliset ravintolat sekä muut mahdolliset tilat kaupungilla.

Järjestäjänä toimii Kemin kaupungin kulttuuriosasto, joka etsii nyt esiintyjiä Taiteiden yöhön. Esiintyjille järjestetään tilat, tarvittava tekniikka ja tilaisuuden markkinointi, mutta esiintymispalkkioita ei voida maksaa.


Järjestäjät kutsuvatkin kaikkia kulttuurin tekijöitä mukaan esiintymään seutukunnan yhteiseen kulttuuritapahtumaan. Ilmoita itsesi, ryhmäsi tai esityksesi tapahtumaan mieluiten sähköpostilla osoitteeseen venla.kakko@kemi.fi tai kirjeellä: Venla Kakko, Marina Takalon katu 3, 94100 Kemi tai puhelimitse 040 - 832 9691.

Järjestäjät pyytävät ilmoittamaan samalla myös esityksen nimen ja esittäjän, tila- ja tekniikkatarpeet sekä esityksen keston ja esiintyjien määrän. Lisäksi toivotaan, että esiintyjät lähettävät ennen tapahtumaa vielä lyhyen esittelytekstin esiintyjäryhmästä sekä esityksestä ja kuvamateriaalia markkinointia varten. Samalla pyydetään myös kuvauslupaa esityksestä tapahtuman aikana markkinointia ja dokumentointia varten.

Yksi osa Taiteiden Yötä on perinteinen kulttuurikirppis, jossa omistajaa vaihtavat niin kirjat, käsityöt, vaatteet, lelut, astiat kuin taideteoksetkin. Kirppis järjestetään kulttuurikeskuksen liikuntasalissa klo 12-18. Myyntipöytäpaikka on ilmainen, varaus tulee tehdä osoitteeseen taidemuseo@kemi.fi tai 016-258247 (ti-pe 11-19, la-su 10-15)

Tapahtuman valmistelujen etenemistä voi seurata myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/KeminTaiteidenYo/

Kemin taiteiden yössä 13 musiikkitapahtumaa ja yli 30 aktia

27.10.2017
Lauantaina pidettävä Kemin Taiteiden yö tarjoaa jälleen monipuolisen kattauksen kulttuuria, jossa musiikilla on iso rooli. Livemusiikin tapahtumia on lauantaina kaikkiaan 13, joissa esiintyy yli 30 bändiä, artistia, tai kuoroa. On siinä musiikkia kerrakseen ja valinnanvaraa totisesti riittää moneen makuun.

Rokkineuvos suosittelee tasapuolisesti kaikkia, mutta vaikka olisi kuinka vikkeläkinttuinen, ei jokaista voi käydä tsekkaamassa. Valintoja siis pitää tehdä.


Rokkineuvos suosittelee aloittavaan Taiteiden yöstä nauttimisen viimeistään klo 14 kirjaston lehtilukusalista, jossa konsertoi Dimi Salo. Hän on Oulussa asuva 28-vuotias laulaja-lauluntekijä ja muusikko. Dimi tekee ja esittää suomenkielistä musiikkia, jossa aiheina ovat luottaminen, toiveet ja hyväkin ikävä. Hän on ottanut musiikkinsa myös kreikkalaisia vaikutteita. Kahden ep:n ja useiden digisinglejulkaisujen jälkeen Dimi Salo julkaisi syyskuussa erinoamisen esikoisalbuminsa Lauluja uskaltamisesta.


Nuorille on suunnattu mm. Kemi Factorin tiloissa pidettävä ilta, jossa yhdistyvät elokuva ja musiikki. Rockin ryskettä tarjoavat ruotsalaiset Seedna ja Skeleton Birth -yhtyeet. Seedna on Länsi-Götanmaalta saapuva nelihenkinen pumppu, joka soittaa "atmosfääristä" blackmetallia. Skeleton Birth on puolestaan maanläheistä trashmetallia paukuttava yhtye, jonka focus on livekeikoissa.

Bändit soittavat klo 20-22 ja sitä ennen klo 18-20 Kemi Factori tarjoaa kolme K18- elokuvaa (The Defiler, Bitter sweat ja Trans). Lisäksi Sauvotalon suojiin pystytettävässä pop-up -nuorisotilassa viihdyttää Dj. Will Strand.


Ankkurissa klo 20 alkavaa, ensimmäistä kertaa Kemissä pidettävää Kertsi ry:n Uusien laulujen iltaa on pakko suositella. Hannele "Taiska" Kauppisen ohjauksessa toimivan illan aikana lavalle nousevat laulaja-lauluntekijät Veera Pyykkö, Memmu Jussila, Tuomas Julku, Heli Kaltiokumpu, Nele Mourujärvi, Eemeli Pehkonen, Heli Aikio, Heidi Ylitalo, Erkki Huru, Anitta Bednarski, Saija Juulia Aarnio, Tuomas Aarnio sekä Taiska itse.

Osa esiintyjistä säestää itse itseään, osa esiintyy Elias Kauppisen, Jani Kentän ja Jyrki Pertun muodostavan  housebändin kanssa.  Luvassa on varmasti hieno kokonaisuus.


Useissa muissakin ravintoloissa on myös elävää musiikkia. Olutravintola Kukossa esiintyvät klo 20 alkaen Veera Pyykkö & Ville Saarinen sekä Iitu & The Paattio Boys. Esitysten päälle pidetään akustiset jamit.

Naapurikuppila Poltteessa viihdyttää tummasävyisillä jazz & blues- kappaleillaan Murmansk Express klo 22 alkaen. Sofia Perhomaan ja Hannu Raudaskosken sekä kreikkalaisen kovan luokan blues-kitaristi George Apostolakisin muodostaman poppoon ohjelmassa on myös valikoima omia blues noveau-kappaleita. Murmansk Express soittaa pari kappaletta myös päivällä klo 15 kirjaston lehtilukusalissa alkavassa Sari Pöyhösen Murmanskin matkaopas -kirjan julkaisutilaisuudessa.

Klo 22 puolestaan Old Gringon estradille nousee oululainen trubaduuri Panu Ahtinen, jokka tunnetaan myös laadukkaan Villi Huhu -yhtyeen laulaja-kitaristina. Klo 21.30 teatteriravintolassa esiintyy Easy Street Band ja iltaa värittää myös sambaryhmä DG La Fuente.

Chilloutissa klo 23 alkaen lavan valtaa kaksi uutta kemiläisyhtyettä. Skullrod räimii death metallia 13,5 -yhtye stoner rocia. Etelän vahvistuksena illassa on jyväskyläläinen hardrockyhtye Face the Legacy.

Ramonassa rokkaavat klo 23.30 alkaen merilappilaiset Popsicles & Icicles- sekä Tyrskyvalli -yhtyeet. Tyrskyvalli kuvailee olemustaan suomirokin, hevin ja punkin iltapuhteista syntyneeksi kummajaiseksi. Popsicles & Isicles kertoo olevansa torniolainen poprock-musiikkia soittava yhtye, jossa vaikuttavat taiteilijapersoonat Pirjonna, Pietari Turmio, Archie ja Kermit Köyliö.

Bändien jälkeen Ramonassa pidetään Taiteiden yön jamit open stage-meiningillä pilkkuun asti.

Siinäpä sitä tarjontaa. Ei muuta kuin valitsemaan ja menoksi.

Ja jutun yläpuolelta voi tsekata Kemin taiteiden Yön tarjonnan kokonaisuudessaan. Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla sitä.

Kemin Taiteiden Yössä 2016 laaja tarjonta

Muun muassa rockmusiikkia soittaa yhdeksän eri bändiä.

20.10.2016
Syksyn suurin kulttuuritapahtuma Kemissä tarjoaa ohjelmaa aamusta iltamyöhään. Kemin Taiteiden Yön ohjelmassa on myös kosolti musiikkia.

Esimerkiksi Sauvotalon iltaohjelmaan sisältyy Kemin kaupungin Nuorisotyön Factori -projektin maksuton nuorisobändikonsertti klo 18-23. Konsertissa soittavat Bliniks, Factori Band, Malephar, Wagtails ja The Raveys.

Rock raikaa illalla myös kolmessa kemiläisravintolassa. Torniolainen Tyrskyvalli - tuo Suomirokin, hevin ja punkin iltapuhteista syntynyt kummajainen soittaa Café Chilloutissa klo 22.30 alkaen, kemiläinen rockyhtye James Brown & the Hetfields klo 23 alkaen Café Bar Ankkurissa sekä klo 24 ravintola Ramonassa keikkansa aloittava metalliyhtye Yeti.

Musiikkia on toki tarjolla jo päivälläkin. Teatteriravintolan ohjelmassa on kaksi kuorokavaldia. Ensimmäisessä klo 13.00-13.30 laulavat Seniorilaulajat Syke ja Ajan Laulu. Toisessa, klo 16.20-18.00 vuoronsa saavat Pohjan mieslaulajat, Juuret Suomessa ja Ruskakuoro.
Kulttuurikeskuksen aulatiloissa soittaa Pelimanniyhtye Soirinki klo 14 ja heti perään klo 14.30 ohjelmassa on Länsi-Pohjan musiikkiopiston pieni oppilaskonsertti.
Kirjaston lehtilukusalissa klo 18.30 venäläisiä kansanlauluja esittää lauluryhmä Sudarushka, jonka jälkeen klo 19 esiintyy Laulu- ja soittoryhmä Ystävyys ja klo 20 Viihdeorkesteri Sateenkaari.

Taiden Yön ohjelmassa laajaan tarjontaan lukeutuvat myös muun muassa Kemin lastenkulttuurikeskuksen järjestämä kahdeksas Kitacon (Sauvotalo klo 11 alkaen), jonka ohjelmasta löytyy mm. Cosplay -kilpailu, taidekuja, pelejä sekä luentoja.

Kulttuurikeskuksen ohjelmassa on mm. teatteria, laulu- ja tanssiesityksiä, opastettuja näyttelykierroksia, suuri kulttuurikirppis sekä tutustumista esim. keramiikan tekemiseen, kankaan painantaan tai punontaan ja huovutukseen.

Katso tästä Kemin Taiteiden yön koko ohjelma tapahtumapaikoittain lauantaina 29.10.


Tori

Klo 15:00 Nenäpäivätempaus: Ahtautumisennätysyritys Fiat Unoon
Uno on enemmän kuin yksi! Kuinka monta ihmistä mahtuu Fiat Unoon? Se on nyt mahdollista testata ja osallistua samalla hyvän tekemiseen. Meri-Kemin Rotaryt järjestävät Unon ahtamisen haastekisan.
Leikkimielisen vakava kisa on osa Kemin Taiteiden yön tapahtumaa ja pidetään Kulttuurikeskuksen edessä 29.10. klo 15. Tunnistat meidät punaisesta Unosta!
Tehdään porukalla hyvää!
Vain osallistumismaksu on pakollinen (1–5 euroa per joukkueen jäsen). Maksu menee lyhentämättömänä Nenäpäivän keräykseen. Ilmoita joukkueesi ja haasta kaverisi! Yhteyshenkilö Juha Taanila: juha.taanila@kemi.fi tai kemi.nenajoukot@gmail.com


Teatteri ja Teatteriravintola

Teatteri:

Klo 14:00 Puhdistus Sipi-näyttämöllä. Liput 22€/20€/14€. Ikäsuositus K-12
Klo 19:00 Karvan verran kuutamolla Suurella näyttämöllä. Liput 22€/20€/14€

Teatteriravintola:

Klo 13:00-13:30 Kuorokavalkadi I: Seniorilaulajat Syke ja Ajan Laulu
Klo 16:20-18:00 Kuorokavalkadi II: Pohjan mieslaulajat, Juuret Suomessa, Ruskakuoro.


Aulatilat ja Liikuntasali

Kulttuurikeskuksen aulatilat:

Klo 13:00-17:00 Emma Rask, Sarjakuvatyylisiä piirroksia yleisön toiveisiin
Klo 14:00 Pelimanniyhtye Soirinki, kansanmusiikkia
Klo 14:30 Pieni oppilaskonsertti, Länsi-Pohjan musiikkiopisto. Tietoa opiston toiminnasta sekä oppilaaksi hakeutumisesta.

Liikuntasali:

Klo 12:00-20:00 Kulttuurikirppis. Kirppiksellä omistajaa vaihtavat mm. taideteokset, käsityöt, kirjat, vaatteet, lelut, astiat ja huonekalut. Kulttuurikirppikselle on vapaa pääsy ja myyntipöytä on ilmainen. Kirpputori on avoinna klo: 12-20. Myyntipaikka varataan p: 040-3576991 tai sähköpostitse: tanja.kavasvuo@kemi.fi.

Taidemuseo ja Historiallinen museo

Taidemuseo:

Klo 12:00 Opastus näyttelyyn. kesto n. 30min
Klo 11:00-15:00 Lasten työpajat
Klo 15:00 Remolo
Klo 17:00 Opastus näyttelyyn. kesto n. 30min
Klo 17:30-18:40 Tanssin ilta:
Senioritanssijat
Stage, tanssiesitys
DG La Fuente, samba
Zahor, itämainen tanssi
Nana Tytärniemi: nyt
Tanssi kertoo ihmisen omista arkiongelmista mitä kaikki käyvät läpi joskus ja suomalaisen ihmisen perus ajatuksesta, että pärjää yksin.

Historiallinen museo:

Meren ja joen kaupunki -perusnäyttely
Klo 10:00-21:00  Vapaa pääsy.
Klo 11:00 yleisöopastus näyttelyyn
Klo 18:00 yleisöopastus näyttelyyn

Näyttely käsittelee Kemin ja lähialueiden historiaa, meren ja joen vaikutusta alueen kulttuurin ja elinkeinojen sekä puuteollisuuden muotoutumiseen. Näyttelyssä on 10 pääteemaa ja niiden lukuisia alateemoja.
Näyttelyn arkeologia kertoo elämästä tuhansia tai satoja vuosia sitten aina kaupungin perustamiseen ja syntyyn. Puu- ja paperiteollisuus esitellään niin työläisasumisen kuin tehtaiden ja sahojen kautta aina 1800-luvulta nykypäivään. Näyttelyn ”Kauppakadulla” voit tutustua mm. poliisilaitokseen, 1950-1960-luvun kampaamoon tai väri- ja tapettikauppaan sekä palveluelinkeinoihin ja kemiläisiin henkilöihin. Lapin sota ja Kemin taistelut kertovat sodan kosketuksesta kemiläisiin. Kemijoki esitellään kulkuväylänä, uiton ja kalastuksen kautta. Meri- ja merenkulun historiaan voi tutustua satamaosiossa.
Näyttelyssä on 15 kosketusnäyttöä, joiden kautta näyttelyn teemoihin voi tutustua tarkemmin. Näyttelytekstit on suomeksi ja englanniksi, mutta QR-koodien kautta tekstit avautuvat myös ruotsiksi, saksaksi ja venäjäksi
Näyttelyn arkkitehtuurin on suunnitellut Kemin kaupunginteatterin lavastaja Kalle Nurminen. Perusnäyttelyn käsikirjoituksesta vastaa intendentti Helka Savikuja ja työryhmä.

OpenArt – 110 vuotta kuvataideopetusta

Klo 10:00-21:00  Vapaa pääsy.
Meri-Lapin kuvataideopettajien näyttely

Kuvataideopettajat ry. täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Se on Suomen vanhin pedagoginen aineopettajajärjestö. Yhdistyksen toiminta perustuu aktiivisten kuvataideopettajien yhteistyöhön ja vapaaehtoiseen toimintaan. Noin 750 jäsenen joukossa on opettajia peruskouluista, lukioista ja kuvataidekouluista sekä alalle opiskelevia tulevia opettajia.
Merilappilaiset kuvataideopettajat juhlistavat juhlavuotta esittelemällä teoksiaan Kemin historiallisen museon vaihtuvien näyttelyiden tilassa 5.-30.10.2016.

Rosan koodi

Taiteiden yön aikana perusnäyttelyn yhteydessä pelataan Ylen ja museoliiton koordinoimaa Rosan koodi -peliä. Rosan koodi on suunnattu 7-12 vuotiaille ja siinä lapset tutustuvat ohjelmoinnin maailmaan viihteellisellä tavalla. Peliä pelataan rosankoodi.fi -sivustolla, jonne pelaajat syöttävät vihjeiden perusteella ratkaisemansa koodin.


6. Kirjaston tilat

Lehtilukusali:

Klo 10:00-14:00 Hyde Park
Klo 14:00 Eeva Holma runoja kirjasta Virsiä villiä, Kari Holma teoksen Pohjoisen kulttuurikohteet esittely
Klo 15:10 Taikuri Toom
Thaimaan Talent-showssa esiintynyt taikuri Toom.
Klo 15:30 Samuel Harjuniemi
Klo 16:00 Runokilpailun palkinnot sekä vuoden kirjastonkäyttäjän palkitseminen
Klo 18:30 Lauluryhmä Sudarushka, Venäläisiä kansanlauluja
Klo 19:00 Laulu- ja soittoryhmä Ystävyys
Klo 20:00 Viihdeorkesteri Sateenkaari

Kirjasto lastenosasto:

www.rosankoodi.fi
Klo 12:00-17:00 Lasten askartelua ja kasvomaalausta, järjestäjänä 4H
Klo 14:00 Laulava koira Elli ja lukukoira Muusa
Klo 15:00 Laulava koira Elli ja lukukoira Muusa
https://www.facebook.com/ellithesinger/
Laulava koira Elli ja lukukoira Muusa ovat Ellin lauluesityksien jälkeen lasten rapsuteltavina lastenosastolla.

Tuulenpesä:

Klo 12:00 Muovimeri, Teatteriesitys. Liput 5€. Suositusikä: yli 3 vuotiaille.

Kotiseutuosasto ja kirjaston keskiaula:

Klo 12:00 Pikashakkiturnaus
Ilmoittautuminen klo 11.00-11.45
Kivalo-opisto, 2.-3. kerros:
Klo 13:00-15:00, näytöksiä
Kaisu Hyrkäs, keramiikka, lk 210
Satu-Minna Röyttä, lankojen värjäys, lk 210
Taina Rönkkö, kuvataideopetus, lk 209
Anu Nousiainen, ikonimaalaus, lk 308
Riitta Arola, punonta ja huovutus, lk 210
Arja Karplund, mosaiikki, lk 209
Klo 16:30-18:30
Vuokko Kääriäinen, kädentaitoja, lk 210

Sauvotalo, Lastenkulttuurikeskus ja Sarjakuvakeskus


Sauvosali ja Lastenkulttuurikeskus:

Kitacon 8
1. kerros:
Klo 12:00 Aasialaisen kauneudenhoidon luento, Hannele Tervo (Pelihuone)
Luento on kevyt sukellus aiheeseen, rutiinin rakennukseen sekä tuotteisiin jotka ovat varsin suosittuja Koreassa ja Japanissa. Tule selvittämään mihin suosio perustuu ja mitkä tuotteet sinun täytyy saada!

Klo 13:00-17:00 Pelihuone
Kitaconin pelihuoneessa pääset tutustumaan pelaamisen historiaan ja mistä kaikki on saanut alkunsa. Gameberry.net:in peliyhteisö marssittaa pelihuoneeseen aimo annoksen pelien historiaa ja tarjoaa pelattavaksi legendaarisia 8- ja 16-bittisiä pelikonsoleita 80- ja 90-luvuilta. Mukana mm. Super Marion, Mega Manien, Sonicin ja Castlevanian historiaa, jotka kannattaa ehdottomasti tulla kokemaan itse!

Klo 11:00-17:00 Piirustuspiste ja työpaja
Klo 11:00-17:00 Myyntipöydät
Klo 11:00-17:00 Mangakirppis
Klo 11:00-17:00 Yhdistysten esittelypöytiä
Klo 11:00-13:00 Kuvauspiste ja cosplay -kilpailun ilmoittautuminen
Klo 15:00-17:00 Kuvauspiste

2. kerros
Klo 11:00-18:00 Taidekuja, kirppis ja kahvila
Klo 11:00 Kun Conisuunnitelmat menevät mönkään, Sipulikarkki

Oletko koskaan miettinyt, miten pahasti coni voi mennä pieleen?
Onko sinulla huonoja conimuistoja?
Nämä tarinat menevät vielä synkemmiksi
Huom! Sisältää voimakasta kielenkäyttöä

Klo 12:00 Aikatsu! – Matkalla Tähtiakatemiaan ReDux, Toni “Jefre Akemire” Jefremoff
Aikatsu! on japanilainen tytöille suunnattu piirrossarja sekä rytmipeli, jossa pääosassa on teinityttöidolikulttuuri. Tällä luennolla tullaan käsittelemään lyhykäisyydessään Aikatsun animeversiota, tuoteperhettä sekä sitä, miltä sarja näyttää aikuisen animenkatsojan silmin. Tervetuloa Aikatsu-matkalle Tähtiakatemian pikajunaan!
Huom!: Ohjelma on paranneltu versio Chibiconissa pidetystä samannimisestä ohjelmasta.

Klo 13:00 Gotta flip ’em all! Pokecrew EX
Haluatko olla kaikista parhain? Testata sinun ja Pokémoniesi taitoja? Tule siis Pokémonkorttipeliturnaukseen! Aloittelijoille, sekä kehittyneimmille pelaajille omat sarjat.
Lisäinfoa paikanpäältä n. 30min ennen turnauksen alkua

Klo 14:00 Cosplay-kilpailu, Kyuu Eturautti
Kilpailuun ilmoittautumiset kuvauspisteessä, 1. kerros, klo 11-13
Kaikille avoin cosplay-pukukilpailu, johon voi osallistua yksin tai korkeintaan kolmen hengen ryhmässä. Pukujen aiheiksi sallitaan sarjakuva, animaatio, elokuvat, tv-sarjat ja pelit kautta maailman. Tuomaristo valitsee voittajat.

Väliaikaohjelmaa, Pelimusiikkia UKemi, noin 15 min.

Klo 15:00 Cosplaydeitti ver.1.4.1a, Sipulikarkki & Tiikeripiiras
Haluatko löytää elämäsi rakkauden? Vaiko ilmainen lomamatka mielessä? Voit löytää molemmat Kitaconin cosplaydeitistä! Tule siis rohkeasti löytämään lihapullasi elämäsi spagettiin!

Klo 16:00 Cosplayn Perusteet – Nothern-Edition! Emma ”wooditus” Haapamäki & Emilia ”Rorune” Tuhkanen

Luennolla käsitellään cosplayta aina hahmon valinnasta asun tekemiseen ja sen päälle laittamiseen. Puhutaan erilaisista materiaaleista, tekniikoista ja mahdollisista vastaan tulevista ongelmista. Kerromme myös, mitä muuta cosplayhyn liittyy kuin itse asun tekeminen. Luennolla otetaan huomioon juuri pohjoisessa asuvien harrastajien näkökulma.
Luennoitsijat ovat pohjoissuomalaisia ja ovat harrastaneet cosplayta yli kymmenen vuotta.

Klo 17:00 Vahvimman moraali, Neekkis
Naruto-sarja päättyi, sankarit voittivat ja paha sai palkkansa. Vai saiko? Kovin moni fani on jäänyt miettimään, miksi niin moni pahis saa jatkaa rauhassa elämäänsä ilman rangaistusta. Luento sisältää helppotajuista moraalifilosofiaa, sekä spoilereita itse sarjasta.

Sarjakuvakeskus:

Klo 11:00-15:00 Normaali aukioloaika

Sauvotalon Auditorio:

Nuorten bändi-ilta

Klo 19:00-19:30  Bliniks
Klo 19:40-20:15  Factori Band
Klo 20:20-20:50 Malephar
Klo 21:00-21:30  Wagtails
Klo 21:40-         The Raveys


Kinopirtti

Eurooppalaisen elokuvan viikonloppu.

Lataa esite: http://www.kemi.fi/wp-content/uploads/2016/10/EuroElokuva2016.pdf

Ohjelmassa Lauantaina:

Klo 15:00 Pässit
Hrútar, K12, Ohj. Grímur Hákonarson, Islanti, 2015; Rakkautta & Anarkiaa -festivaalisuosikki ja Islannin Oscar-ehdokas.
Liput 9€.

Klo 18:00 Kuun metsän Kaisa
ohj. Katja Gauriloff, Suomi, 2016. Ohjaaja vierailee elokuvan ensi-illassa Kemin KinoPirtillä.
Liput 9€.


Yöelämä ravintoloissa

Chillout klo 22:30 Tyrskyvalli

Cafe Bar Ankkuri klo 23:00 James Brown & the Hetfields

Ravintola Ramona klo 24:00 Yeti

Taiteiden yön ohjelman kellonajoittain järjestettynä löydät täältä: http://www.kemi.fi/palvelut/kulttuuripalvelut/taiteidenyo/taiteiden-yon-ohjelma-ajan-mukaan/