Mikael Gabrielin Himmee-kiertueen liput tulivat myyntiin

Kiertue nähdään Lapissa Rovaniemellä, Ylläksellä ja Levillä.


25.11.2016
Joensuu Areenalta 14. tammikuuta starttaava, Himmee -nimeä kantava kiertue tuo Mikael Gabrielin bändeineen isoille areenoille ja konserttilavoille läpi koko Suomen. Myös Lappiin ulottuvan, koko perheelle sopivaksi suunnitellun kiertueen lipunmyynti alkoi tänään.

Himmee-kiertue nähdään Rovaniemen Lappi Areenalla lauantaina 18.2, tiistaina 21.2. Ylläs Taigassa sekä Levin Hullu Poro Areenalla maanantaina 20.2. ja keskiviikkona 22.2.


- Mä oon ihan himmeen fiiliksissä kun pääsen vetämään ensimmäisen kunnollisen kiertueeni. Mä toivon että paikalle tulee ihmisiä laidasta laitaan ja lapsesta mummoon. Show on tehty kaikille,  "Miklu" hehkuttaa.

Mikael Gabriel on noussut nopeasti valtavaan kansansuosioon yhtenä Vain elämää -tv-sarjan puhutuimmista artisteista. Mikael Gabrielin kaikki Vain elämää -tulkinnat ovat pitäneet paikkansa Spotify Top-50 -listan kärjessä jo useita viikkoja.

Tuoreimmalla Suomen virallisella singlelistalla Mikael Gabriel on jykevästi edustettuna. Hänen Lumi Teki Enkelin Eteiseen -versionsa on listan ykkösenä, Pauhaava sydän kolmosena, Tyhjässä huoneessa sijalla 14 ja Mun koti ei oo täällä sijalla 15.


Tv-sarjan jälkeen Mikael Gabrieliin pääsee tutustumaan syvemmin kun dokumenttielokuva Mikael Gabrielin elämä saa ensi-iltansa Nelosella marraskuussa. Elokuva tulee kanavalta uusintana ensiesityksensä jälkeen vielä loppuvuodesta useita kertoja.

Myös kehutut roolit Pahan kukat- ja Bodom-elokuvissa ovat vieneet Mikael Gabrielin suosion uudelle tasolle. Jo ennen tätä syksyä MG:n musiikki on ehtinyt ehtinyt kerätä miljoonia striimauksia Spotifyssä ja YouTubessa, ja kaksi viimeisintä albumia, Versus (2015) ja Mun maailma (2013), ovat myyneet platinaa. Isoimpiin hitteihin lukeutuvat Älä herätä mua unesta, Kipua, Viimeisen kerran ja Pohjoisen poika.
 
Mikael Gabriel – Himmee kiertue 2017

La 14.1. Joensuu, Areena
Pe 20.1. Turku, Logomo
La 21.1. Jämsä, Himos Areena
Pe 27.1. Tampere, Pakkahuone
La 28.1. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
Pe 3.2. Vaasa, Rewell Center
La 4.2. Ylivieska, Liikuntakeskus
Pe 10.2. Lappeenranta, Saimaa Areena
La 11.2. Hämeenlinna, Verkatehdas
Pe 17.2. Oulu, Areena
La 18.2. Rovaniemi, Lappi Areena
Ma 20.2. Levi, Hullu Poro Areena
Ti 21.2. Ylläs, Taiga
Ke 22.2. Levi, Hullu Poro Areena
To 23.2. Ruka, Piste
Pe 24.2. Kajaani, Kajaanihalli
La 25.2. Kokkola, Kampushalli
Pe 3.3. Jyväskylä, Paviljonki
Pe 10.3. Kuopio, Puikkari
Pe 17.3. Helsinki, Jäähalli, Black Box