”Tällaista Säkenöivää ei ole ennen nähty”

Kemiläisellä Säkenöivä!-kuorolla kaksi joulukonserttia ­­– toinen Kemissä, toinen Torniossa.

28.11.2018
Naiskuoro Säkenöivä! virittäytyy joulun tunnelmaan ja toteuttaa monen kuulijansa toiveen järjestämällä kaksi jouluista konserttia.

Säkenöivä joulu -nimeä kantavat konsertit pidetään keskiviikkona 12.12. kello 18 Tornion musiikkitalolla ja perjantaina 14.12. kello 18 Kemin kirkossa. Konserteissa ensiesiintymisensä kuoron kanssa tekee pitkän linjan muusikkotaituri Tuomas Lampela, joka aloitti Säkenöivän johtajana tänä syksynä.

Kuorolta on pyydetty joulukonserttia jo monena vuonna, ja Lampela innostui ideasta heti. Kuoronjohtaja lupaa, että konserttiyleisö tulee yllättymään.
- Säkenöivä joulu on gospelhenkinen, kansainvälinen konsertti, joulun perinteitä unohtamatta. Yleisö saa kuulla sellaista Säkenöivää, mitä ei ole ennen nähty. Sekä Torniossa että Kemissä tullaan kokemaan upea ilta, Lampela luonnehtii.


Säkenöivä joulu -konserttien lippuja myyvät Kemin Café Hertta ja Tornion musiikki. Liput myydään ennakkoon ja käteismaksulla. Lipun hinta on 15 / 5 euroa (0 - 12-vuotiaat).

Säkenöivä!-kuoron aiemmat konsertit Euforiaa ja Neiti Groove ovat olleet loppuunmyytyjä. Kuoro on myös muun muassa esittänyt Sonata Arctican kappaleita Satama Open Air -festivaalilla sekä lämmittänyt yleisöä Juha Tapion keikalla Torniossa.

Joulukonserteissa kuoroa säestävät merilappilaiset muusikot Kari Hautalampi, Jani Kenttä, Petri Hyrkäs ja Olli-Pekka Kajasviita.

Kuorossa laulavat:

1-sopraanot: Anniina Mäntylä, Essi Sainio, Hanna Venäläinen, Pipsa Maikkula, Nelli Tiitinen, Tiina Kopisto, Heta-Jemina Pudas, Heli Alaraatikka, Hannele Tenkku ja Emilia Saarela.

2-sopraanot: Jenni Kaarre, Kaisu Jaakkola, Katja Kiimala, Henna Järvi, Leena Tavi, Maija Poikolainen, Niina Jyrkäs, Elisa Särkelä, Johanna Helttunen, Sanna Kotajärvi, Anette Lindholm, Maria Temonen-Klingenberg ja Saara Rainio.

1-altot: Riikka Grönstrand, Mia Kakko, Miia Mustonen, Virpi Pakisjärvi, Sanna Stark, Tiia Tiihonen, Anette Sankala, Rebekka Mitrunen ja Emma Kola.

2-Altot: Suvi-Tuuli Lehtinen, Taina Nuutinen-Kallio, Elisa Rantamartti, Riitta Sainio, Haataja Jenna-Maari, Emma Liimatainen, Kirsi Marjakaarto, Meiju Parpala ja Emmi Ylikoski.

Johnny Logan Tornioon helmikuussa

Euroviisufanien toiveet toteutuvat kun kisahistorian menestynein laulaja-lauluntekijä esiintyy Club Teatrialla helmikuussa.


23.10.2018
Euroviisut kaksi kertaa laulajana ja kerran säveltäjä-sanoittajan voittanut irlantilainen Johnny Logan tulee Suomen kiertueelle helmikuussa. Varsinkin Pohjoismaissa suurta suosiota nauttiva Logan aloittaa kiertueensa Torniosta helmikuun 8. päivä.

Ensimmäisen kerran Logan voitti Euroviisut vuonna 1980 Hollannissa kappaleella What´s another year. Toisen voittonsa hän nappasi 1987 Brysselissä omalla kappaleellaan Hold Me Now. Vuonna 1992 Linda Martin voitti Ruotsin Malmössä Loganin kirjoittamalla kappaleella Why Me?. Aikaisemmin Linda Martinin esittämä ja Loganin kirjoittama kappale oli lähellä voittoa vuonna 1984, kun Terminal 3 -biisi sijoittui toiseksi voiton mentyä ruotsalaiselle Herreysille kappaleella Diggi-loo diggi-ley.


Yhä aktiivisesti keikkaileva, vuonna 1954 syntynyt Logan on julkaissut urallaan liki kaksikymmentä studioalbumia, joista viimeisimpänä julkaistu The Irish Connetion (2007) on myynyt platinaa Tanskassa, tuplaplatinaa Norjassa ja kultaa Ruotsissa. Singlejulkaisuja Loganilla on peräti 40.

Tornion konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 29. lokakuuta. Lippuja myydään Ticketmasterin verkkokaupassa sekä Prisma-tavaratalojen infopisteissä, hinta alkaen 49 €. Konserttipaikan ovet avataan klo 18 ja showtime on klo 19.

Johnny Loganin Suomen-kiertue 2019

Pe 8.2. Club Teatria, Tornio
La 9.2   Club Teatria, Oulu
Su 10.2. Kulttuurikeskus Akustiikka, Ylivieska
Ti 12.2. Mikaeli, Mikkeli
Ke 13.2. Hyvinkääsali, Hyvinkää
Pe 15.2. Kuusamotalo, Kuusamo
La 16.2. Turun konserttitalo, Turku
Su 17.2. Promenadikeskus, Pori

Raskasta Joulua 2018 –kiertue sittenkin Meri-Lappiin

Tornion Club Teatrian lavalle 13. joulukuuta nousevat solisteina Tony Kakko, Elize Ryd, Pasi Rantanen ja JP Leppäluoto.

27.9.2018
Raskasta Joulua 2018 –kiertue pysähtyy sittenkin Meri-Lappiin alkuperäisistä kiertuesuunnitelmista poiketen. Jäätävän kova ja erittäin suosittu konsertti pidetään Tornion Club Teatrialla torstaina 13. joulukuuta, jolloin raskaalla kädellä sovitettuja joululauluja tulkitsevat usealla kultalevyllä palkitun Sonata Arctican solisti Tony Kakko, Amaranthen solisti Elize Ryd, Thundersone-yhtyeen solisti Pasi Rantanen ja Charon-yhtyeen solistina tutuksi tullut monipuolinen metallimies JP Leppäluoto. Massiiviseen joulushow’hun kuuluu vaikuttavia projisointeja, runsaasti pyrotekniikkaa ja näyttävä valoshow.

Jo neljättätoista kertaa järjestettävä Raskasta Joulua -kiertue käynnistyy tänä vuonna Lahdesta 16. päivä marraskuuta. Kiertue käsittää tänä vuonna liki kolmekymmentä konserttia, joissa kovatasoiset kotimaiset ja ulkomaiset metalli- ja rocksolistit vaihtelevat. Jo mainitun nelikon lisäksi mukana ovat kansainvälistä menestystä nauttiva sinfonisen metallin pioneeri Tarja Turunen, Nightwishin basisti-laulaja ja Tarot-yhtyeen laulaja Marco Hietala sekä Suburban Tribestä ja Kyyriasta tutuksi tullut Ville Tuomi.

Kansainvälisen tuulahduksen tuovat aiemminkin RJ-kiertueella nähdyn Elize Rydin lisäksi Deep Purplen kokoonpanossa 1970-luvulla vaikuttanut sekä sittemmin mm. Black Sabbathin riveihin lukeutunut Glenn Hughes, Twisted Sister -solisti Dee Snider sekä Rainbow’n ja Deep Purplen riveistä tuttu Joe Lynn Turner, joka myös on ollut aiemminkin mukana.


Viime vuonna kiertue sisälsi kaksikymmentäviisi konserttia, joista suurin osa oli loppuunmyytyjä. Lippuja kiertueelle myytiin yhteensä liki 70 000 kappaletta. Lisäksi konsertin tv-taltiointi tavoitti joulun aikaan yli miljoona ihmistä. Viime vuonna RJ-huumaa koettiin myös Kemin Tervahallissa yli tuhannen katsojan läsnäollessa.

Vuosi vuodelta suositummaksi noussut Raskasta Joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Konsepti sai alkunsa kitaristi Erkka Korhosen ideasta ja ensimmäiset Raskasta Joulua -keikat soitettiin vuonna 2004. Raskasta joulua -yhtyeessä soittavat Korhosen lisäksi kosketinsoittaja Vili Ollila, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kitaristi Tuomas Wäinölä.

Pohjois-Suomessa Raskasta Joulua piipahtaa myös Oulun jäähallissa lauantaina 1. joulukuuta solisteinaan Glenn Hughes, Ville Tuomi, Tony Kakko, Tarja Turunen ja Antony Parviainen, sekä Rovaniemen Lappi Areenalla sunnuntaina 2. joulukuuta solisteinaan  Ville Tuomi, Tony Kakko, Tarja Turunen ja Antony Parviainen. Alkuperäisissä kiertuesuunnitelmissa 13. joulukuuta pidettävä keikka oli varattu Kalajoen Event Park Arenalle, joka nyt on pudonnut listalta pois.

Liput jokaiselle keikalle maksavat alkaen 39,90 €.

Antti Railio ja Jarkko Ahola joulukiertueillaan Kemiin

Antti Railio joulukiertue saapuu Kemiin 20. marraskuuta.

24.9.2018
Vaikka eletään vasta syyskuuta ja jouluun on aikaa kolme kuukautta, on ensimmäiset joulukiertueet jo julkistettu. Kemiin saapuvat ainakin Antti Railio ja Jarkko Ahola.

Muun muassa Voice of Finland- ja Raskasta Joulua- tähtenä tunnettu Railio esiintyy Kemin kirkossa tiistaina 20. marraskuuta Joulumaan taikaa -kirkkokiertueellaan, joka kattaa peräti 25 paikkakuntaa. Kiertueella Railio esittää kauneimpien joululaulujen lisäksi myös herkkiä, riisuttuja tulkintoja oman tuotantonsa tunnetuimmista sekä muutamista tarkoin valituista lainakappaleista. Kyseessä on Railion ensimmäinen joulukiertue.

– Olen jouluihminen, siksipä joulukonsertit ovat minulle niitä kaikista rakkaimpia. On aina hienoa päästä esiintymään kirkkoihin.  Siellä kappaleiden sanoma sekä tunnetasot nousevat oikeuksiinsa. Voimakas ja monisyinen ääneni toimii parhaiten juuri kirkoissa, sillä siellä minulla on tilaa tulkita teokset niiden ansaitsemalla tavalla. Monipuolista ääntäni käyttämällä pyrin tarjoamaan kuulijoille aina erityisen ja mieleenpainuvan illan, joka jää elämään heissä vielä pitkään esityksen jälkeenkin. Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleiksi osaksi Joulumaan Taikaa -kiertuettani. Kiertue on minulle vuoden kohokohta, sydämen asia, Railio kertoo tiedotteessa.

Kemin lisäksi Railion kirkkokiertue pysähtyy Pohjois-Suomessa Rovaniemellä 19.11 ja Oulussa 27.12. Konsertit alkavat klo 19, niissä ei ole väliaikaa ja ne ovat ikärajattomia. Ennakkolipun saa hintaan 24,90 ja ovelta - mikäli lippuja on vielä jäljellä, kolmellakympillä.


Komeaääninen tenori Jarkko Ahola käynnistää tänä vuonna jo perinteeksi muodostuneen Joulun Klassikot -kirkkokiertueensa Helsingistä joulukuun ensimmäisenä päivänä. Teräsbetoni-, Northern Kings- ja Ahola -yhtyeistä sekä Raskasta Joulua -kiertueista tunnetun Aholan upeaa tulkintaa joulun klassikoista sisältävä kiertue vierailee vain kahdeksassa eri kaupungissa ympäri Suomen. Tällä kertaa mukaan on saatu myös pitkään toivottuja esiintymisiä Pohjois-Suomen kirkoissa.

Pohjois-Suomesta mukaan ovat mahtuneet Kemi perjantaina 7.12 ja Rovaniemi lauantaina 8.12. Helsingistä  1.12. liikkeelle lisäksi kiertue stoppaa lisäksi Kalajoella, Kangasniemellä, Joensuussa, Seinäjoella ja päättyy 22.12. Tampereelle.

Joulun Klassikot 2018 –kiertue on maamme arvostetuimpiin laulajiin lukeutuvan Aholan kuudes kirkkokiertue. Kiertueet ovat olleet suosittuja ja pääosin loppuunmyytyjä.

Jarkko Ahola odottaa itse joulukonsertteja jo innolla.
– Joulukiertueeni ovat jo niin tärkeä osa loppuvuottani, että en osaa kuvitella joulua ilman niitä. Pitkästä aikaa pääsemme myös pohjoisempaan osaan Suomea viemään joulun tunnelmia, mikä lämmittää kovasti mieltä.

Myös Aholan konsertit alkavat klo 19 ja liput niihin maksavat alkaen 32 €.

 

Tsekkaa Superior Saintsin Led Zeppelin cover Immigrant Songin virallinen musavideo tästä.

Kuuntele Superior Saintsin oma Supermaniac -biisi tästä.

Superior Saints soittaa omiaan ja muita maailman parhaita rock-kappaleita lauantaina Kemin Ramonassa

20.9.2018
Perjantaina Kemissä yökerho Ramonan lavalle nousee Superior Saints -kokoonpano, jonka muodostavat laulaja Johan Huhta, kitaristi Timo Kauppinen, basisti Pasi Kauppinen ja rumpali Jani Hurula.

Hetkinen.

Kauppisen Pasihan on myös Sonata Arctican basisti ja Hurulan Jani kemiläinen rumpali, joka soittaa myös Cain´s Offering -yhtyeessä ja on keikkaillut myös Iron Maidenin ex-vokalisti Paul Di´Annon kanssa.

Muutenkin kokoonpano vaikuttaa tutulta.

Googlataan. Niinpä niin, kokoonpanohan on täsmälleen sama kuin kokkolalaisella Isäntä Meidän -yhtyeellä, jonka edesottamuksista Rokkineuvoskin on kirjoittanut. Erona on se, että vuonna 2017 Superior Saints kertoo Kokkolan sijasta kotipaikakseen planeetta Maassa sijaitsevan Suomen.


Isäntä Meidän -yhtye on perustettu 2005 ja Hurula liittyi comboon 2009 ja Huhta vuonna 2011. Kauppiset ja Hurula soittavat lisäksi myös progressiivista metallia esittävässä Silent Voices -yhtyeessä, jossa kosketinsoittajana toimii Henrik Klingenberg, nykyään Keminmaassa asuva entinen kokkolalainen mies, jonka päätyönantaja on Kauppisen tavoin Sonata Arctica.

Pasi ja Timo Kauppinen ovat veljeksiä ja ovat soittaneet molemmat myös Jannika B:n bändissä. Jani Hurula puolestaan on edellämainittujen yhtyeiden lisäksi mukana Nightwishin ex-solisti Anette Olzonin ja kemiläislähtöisen kitaristi Jani Liimataisen perustamassa The Dark Element -musiikkiprojektissa. Liimatainen soittaa Hurulan tavoin power metal -yhtye Cain´s Offeringissa, jonka muut jäsenistä Timo Kotipelto ja Jens Johansson ovat tuttuja Stratovariuksesta. CO:n basisti Jonas Kuhlberg on taas mukana myös Dark Elementissä. Eli ympäri käydään, yhteen tullaan ja niin edelleen.

Anyway, Superior Saints on siis varsin kiinnostava kokoonpano, joka soittaa covereita maailman parhaista rock-kappaleista omien biisien lisäksi. Bändin jäsenten mieltymykset käyvät hyvin ilmi esimerkiksi Supermaniac-biisistä, jonka Muse-vaikutteet ovat ilmiselvät.

Kappale löytyy Superior Saintsin tävä vuonna ilmestyneeltä kolmen biisin singleltä. Siltä löytyy lisäksi niinikään oma biisi The Window sekä Led Zeppelin -cover Immigrant Song.

Venetsialaisissa rutkasti livemusiikkia

Ysäritähti Pandora, eli Anneli Magnusson esiintyy Torandan venetsialaisissa lauantaina.

Kemissä ja Torniossa kesäkauden päätösjuhlaa vietetään samaan aikaan lauantaina.

21.8.2018
Kemissä ja Torniossa vietetään kesäkauden päättäviä venetsialaisia samaan aikaan tulevana lauantaina. Torniossa juhlitaan Torandassa ja Kemin kekkerit sijoittuvat sisäsataman ravintoloihin, mutta jatkoja vietetään keskustan ravintoloissa.

Kemissä esiintyjät ovat pääosin paikallisia perinteiseen tyyliin, Torniossa mukana on valtakunnallisia nimiä ruotsalaisen Pandoran lisäksi. Kemissä juhlat ovat jatkoja lukuunottamatta maksuttomia, Torandan kahden lavan suurjuhliin pääsee mukaan 15 euron ennakkolipulla tai ostamalla tiketin portilta 25 eurolla. Torniossa bileet pääsevät käyntiin jo iltapäivällä, Kemissä alkuillasta.


Torandan musiikillisen annin aloittaa Men In Black Rantalavalla klo 16.15. Rantalavan muut esiintyjät ovat Meiju Suvas klo 18.15, Janne Hurme klo 20 ja Tommi Läntinen klo 22.30.
Areenalla esiintyvät trubaduuri Jarkko Klemetti klo 18.30, Poju klo 19.30, The Meänland klo 21, Jannika B klo 23 ja Pandoran vuoro on klo 00.30 puoliltaöin nähtävän ilotulituksen jälkeen.

Torandan portit ja lipunmyynti aukevat klo 15.45.  Ennakkoliput vaihdetaan portilla rannekkeisiin, jossa myös turvatarkastus. Tapahtuma on K-18.


Kemin sisäsatamassa venetsialaisten ensimmäinen esiintyjä on Sextetti, joka nousee lavalle Sataman Tähdessä samalla Veikkausliigan PS Kemi - SJK -ottelun jatkojen merkeissä klo 19. Sitä ennen sisäsatamassa voi käydä vielä kerran tälle kesälle pelaamassa minigolfia. Rata on auki klo 12-20.

Satamakaffila Nuotan terassilla nähdään kaksi esiintyjää. Kristian Meurman aloittaa klo 19 ja klo 21 vuoroon tulee Maya Paakkari. Niinikään klo 21 oman settinsä aloittaa Perinnelaiwa Katariinan terassilla FreshX -yhtye. Lapinmeren Melontakeskuksen soihtukulkueen vuoro on klo 21.30 ja ilotulitus koetaan jo klo 22.

Klo 22 aloittavat omat settinsä Duo Gotham featuring Ville Rojola ravintola Rantamakasiinissa ja laadukasta progea tarjoileva Afterglow Sataman Tähdessä.


Kemin venetsialaisten ohjelmaan sisältyy kahdet jatkot. Dimitri Keiski yhtyineen nousee Ankkurin stagelle klo 23.30. Meininkiin pääsee osalliseksi 10 euron pääsymaksulla.

Erkki Huru Band puolestaan aloittelee oman osuutensa puolilta öin Yökerho Ramonassa. Yhtye soittaa venetsialaisten jatkoilla uuden Ero-albuminsa julkaisukeikan. Tiketti Ramonaan maksaa 8 euroa.

"Voisi toimittaja kunnioittaa bändiä sen verran, että vaivautuisi ottamaan sen nimen selville, eikä kutsuisi sitä vain Joksikin Paikalliseksi Bändiksi"

Joku Paikallinen Bändi 20 vuotta. Juhlakeikka tänään Kemin Ankkurissa.

11.8.2018
Joku Paikallinen Bändi juhlii tänään 20-vuotista taivaltaan Kemin Ankkurissa klo 21. Ei siis lainkaan hassumpi syy kömpiä paikalliseen seuraamaan miltä bilebändien uranuurtajiin lukeutuvan yhtyeen alkuperäiskokoonpanon anti kuulostaa.

Heti alkuun kuitenkin yksi oma bändiin liittyvä muisto. Vuotta en muista mutta aikaa siitä on reilusti. Työskentelin tuolloin Pohjolan Sanomissa toimittajana ja eräs kollegani pistäytyi juttukeikalla Kuivaniemen Vatungissa, jossa esiintyi myös tuloaan tehnyt Joku Paikallinen Bändi. Kollegani oli laittanut bändin nimen myös kuvatekstiin.

Jutun ilmestymisen jälkeen toimitukseen tuli sähköpostilla närkästyneeltä lukijalta äkäinen sähköpostiviesti, jossa hän moitti jutun kirjoittajaa, valokuvaajaa ja koko lehden toimitusta nuoren aloittelevan yhtyeen väheksymisestä. "Olisi toimittaja voinut sen verran vaivaa nähdä, että ottaa selville yhtyeen nimen, eikä kutsu sitä väheksyvästi vain Joksikin Paikalliseksi Bändiksi".

Sähköpostin lähettäjälle laitettiin paluupostissa kohtelias viesti, jossa kiitettiin palautteesta ja kerrottiin, että bändin nimi todellakin on Joku Paikallinen Bändi. Siihen sähköpostiviestiin ei enää tullut palautetta...

Joku Paikallinen Bändi on epäilemättä yksi parhaista bändinimistä koskaan. Perusteet lienevät sanomattakin selvät.

Mutta miten kaikki sai alkunsa, jotta tähän 20-vuotisjuhlakeikkaan on päädytty. Tarinan saa kertoa itse bändi. Ja se menee näin.


Joku Paikallinen Bändi perustettiin Kemin Kauppakadulla vuonna 1998 Hemen ja Jokisalon Jannen johdolla. Tällä kertaa ei suunniteltu maailman valloitusta omilla biiseillä vaan päätettiin järkyttää kemiläistä musaskeneä bilebändillä. Tuolloin kukaan ei tiennyt vielä mitään bilebändeistä. Suomessa kiersi siihen aikaan tasan kaksi bilebändiä, Telaketju ja Kalle Päätalo, lisäksi Jean S pyöri jo silloin muussa sarjassa.

Ei suuria suunnitelmia eikä vaateita, ainoastaan hauskanpitoa kavereiden kesken. Ensimmäinen baarikeikka oli Palosaaren Päivikin ja Saaren Pekan omistamassa Hullussa Pohjolassa. Jo silloin oli selvää, että vahingossa oli keksitty jotain sellasta, mille oli tilausta. Aluksi tosin olimme varmoja, että homma toimii siksi, että kaverit tulevat juhlimaan meidän kanssa ja että homma ei toimisi muualla.

Mutta sehän toimikun kaikkialla. Oulu, Rovaniemi, Tornio, Jyväskylä, Joensuu... Ensimmäinen Helsingin keikka Manalassa oli kummallinen. Oli ylipäätään helvetin absurdia siihen aikaan ajatella, että miksi kemiläinen bändi lähtisi soittelemaan pääkaupunkiin suomirokkia kun jokaisessa naapuribaarissa on oikeakin bändi tarjolla. Olimme varmoja, että saadaan tuoppisade lavalle ja meidät buuataan pois sieltä. Keikkaan liittyi niin paljon latausta ja odotuksia perseelleen menosta, että se jäi mieleen. Keikka oli kuitenkin menestys ja ihmettely orkesterin keskuudessa vain kasvoi.

Mutta miksi bändi huomattiin ja miksi siitä tykättiin. Jaajo Linnonmaa on kiteyttänyt tämän parhaalla mahdollisella tavalla. Hän tilasi Paikallisen omiin 30-vuotisjuhliinsa soittamaan ja puhelimessa kertoi Hemelle näin: "Mietin mitä tarjota ihmisille, jotka on nähneet jo kaiken. Kaikki bändit, tulennielijät ja tanssijat. Sitten tajusin, että ei nää nähny mitään, ne ei oo nähny ”paikallista”.

Mutta mikä on tilanne tänään, miehistönvaihdosten ja kaiken muun jälkeen kun yhtye edelleen kiertää Suomea ja laittaa ihmiset bailaamaan viimeisen päälle. Se selviää tänään Ankkurissa ja samalla saattaa saada vastauksia muihinkin kysymyksiin, joita ovat esimerkiksi nämä:

Onko vuosien takaisesta KEMIasta mitään jäljellä, taittuuko Simolta biitti, soittaako Tirkkis bassoa vai pulloja huulilla, pukeutuuko Lainas toppiin, onko Posti aivan hermona ettei tuu taas ketään, onko Monni kuskina ja onko Heme todellakin Olli Lindholmin poika?

Yhtye muistuttaa, että tähän 20 vuoden aikakauteen liittyy paljon hienoja muistoja, niin reissattuihin kilometreihin kuin rakkaaseen kotikaupunkiinkin.  Niitä kelpaa tänään muistella Ankkurissa yhdessä Paikallisten kanssa.

Illan aloittaa Joku Paikallinen Duo klo 21. Ja Joku Paikallinen Bändi nousee lavalle klo 23 tietämissä.