Andyn ja Samin kirjakauppavierailu oli suksee

24.11.2018
Andy McCoyn ja Sami Yaffan vierailu Tornion Suomalaisessa Kirjakaupassa oli suksee. Kuuluisa rokkarikaksikko houkutteli paikalle runsaasti väkeä. Myös muusikkosuuruuksiin liittyneitä kirjoja meni hyvin kaupaksi. Varsinkin tuorein McCoyn elämästä kertova teos Andy - Rock´n Roll Star oli loppua kesken, vaikka opusta oli varattu myymälänhoitaja Jaana Metsäsen mukaan runsaasti. Tilaisuuden loputtua kirjoja oli myyntitiskillä enää neljä kappaletta.

Tilaisuudessa kaksikon haastattelu jäi hieman tyngäksi, kun McCoy halusi ryhtyä signeeraamaan hänestä kertovaa kirjaa välittömästi. Haastattelija Taina Nuutinen-Kallion kysymyksiin - tai niiden vierestä - rokkari vastasi jotain, mutta harva sai vastauksesta selvää, ellei sattunut olemaan ihan vieressä.

Muutenkin sinänsä hyväntuulisella McCoylla oli päällä ADHD -vaihde. Signeeraustuokion aikana miehen kädet heiluivat sinne tänne ja sen jälkeen mies poukkoili levottomasti ympäri liikettä kirjahyllyjä tutkien - sen jälkeen kun oli välillä päässyt käymään röökillä.

Yaffa oli tyylilleen uskollisen rauhallinen, ja jutusteli nimmareiden jakamisen ohessa ihmisten kanssa ja vastaili hänelle esitettyihin kysymyksiin. Yaffa jaksoi myös mallikelpoisesti asettautua useammankin ihmisen kanssa kännykkäkameran eteen poseeraamaan selfieitä varten. McCoyn kanssa samaan kuvaan pääsy oli jo vaikeampaa, kun mies ei montaa sekuntia kerrallaan paikallaan ollut. Niinpä selfiet McCoyn kanssa jäivät selvästi harvempien onnekkaiden etuoikeudeksi.

McCoy ja Yaffa nousevat lavalle tänä iltana klo 22 Pelle Miljoona Oy:n riveissä Tornion Club Teatrialla. Lämppärinä toimiva Ruotomieli aloittaa illan klo 20.45.