Iisalmelainen kauhurock -yhtye The Freaks esiintyy Kemin RockBar & Grill 82:ssa perjantai-iltana 1.11. klo 23 alkaen.

Lapsille oma Mörökölli-ilta Kemin rokkibaarissa

Halloween -teema näkyy Kemin perjantain menoissa.

29.10.2019
Rocktuki ry kumppaneineen järjestää lapsille suunnatun Halloween -tapahtuman 1. marraskuuta eli tulevana perjantaina klo 16-20. Tapahtumapaikkana on RockBar & Grill 82 Kemin keskustassa.
- Tapahtumaan ei ole ikärajaa ja se on suunnattu kaikenikäisille lapsille, kertoo järjestelyjä hoitanut Piia Emilia Alapalosaari.
Kammottavan mukavassa illassa lapsia viihdyttää muun muassa Dj. Mörökölli sekä useista bändeistä tutut Nicky Rothen (kitara, laulu) ja Muumio (kontrabasso), jotka soittavat lasten ja nuorten musiikkia.
- Paikalla on myös maskeeraaja auttamassa maskien teossa ja paras asu palkitaan. Ohjelmassa on myös turinatuokio, jolloin osallistujat saavat kuulla kauhutarinoita, Alapalosaari mainitsee.

Ennakkoliput tapahtumaan maksavat 5 euroa ja niitä myy RockBar & Grill 82. Ovelta lippuja saa 7 euron hintaan, jos niitä on vielä jäljellä. Tapahtumaan mahtuu enintään 200 lasta.
- Mukaan kannattaa ottaa myös vähän rahaa, jos haluaa nauttia paikan ruokatarjonnasta. Siellä myydään lasten burgereita ja hodareita sekä ranskalaisia ja nakkeja. Annosten hinta on 5 euroa.


Illalla The Freaks tarjoaa kauhurockia

Samana iltana RockBar & Grill 82:n lavalle nousee aikuisten Halloween -bileissä klo 23 iisalmelainen kauhurock -yhtye The Freaks, joka yhdistelee musiikissaan elementtejä horror punkista, hard rockista ja metallista. Kauhuelokuvista ja sarjakuvista ammennetut romantisoidut kauhutarinalyriikat, aavemainen ilme, iskevät groovet ja melodiat saavat markkinointitekstien nikkarin mukaan kuolleetkin nousemaan haudoistaan. Lippu keikalle maksaa 5 euroa.


Myös Chilloutissa Halloween -bileet

Halloween -meininkiin heittäytyy samana iltana myös ravintola Chillout kello 22 alkaen. Mestaan on vapaa pääsy, paras Halloween -puku palkitaan ja ohjelmassa on myös kilpailuja palkintoineen. Luonnollisesti tiskillä on myynnissä myös Halloween -drinkkejä.

Kemin Chilloutissa on perjantaina 1.11. Halloween -bileet klo 22 alkaen.