Rokkineuvoksen kulttuuriklubi nyt myös Youtubessa


24.1.2020
Rokkineuvoksen toiminta on laajentunut nyt myös YouTube -palveluun, jonne on ladattu Rokkineuvoksen juttutuokio muusikko, kitaristi, laulaja ja lauluntekijä Teemu Ylinikan kanssa. Voit katsoa haastattelun jutun yläpuolelta tai suoraan Youtubesta.

Formaatti kantaa nimeä Rokkineuvoksen kulttuuriklubi. Sen ideana tänä keväänä on se, että Rokkineuvos Juhani Hiltunen haastattelee kemiläisiä trubaduureja Oluthuone Kukossa ja jutustelun päälle kyseinen trubaduuri heittää keikan.

Teemu Ylinikka oli Rokkineuvoksen vieraana lauantaina 18. tammikuuta. Seuraavat vieraat ovat Jon Sebastian Säkkinen (15.2.), Matti Virtasalo (14.3.) ja Heikki "Heme" Vieresjoki (4.4.) Kaikki tämän kevään tilaisuudet ovat Oluthuone Kukossa Kemissä. Kulttuuriklubin järjestävät yhteistyössä Rokkineuvos, ohjelmatoimisto MEOS ja Oluthuone Kukko. Teemu Ylinikan haastattelun videoi Kemin nuorisotoimen alla toimiva Kemi Factori.

Kulttuuriklubin vieraina ovat olleet tähän mennessä Tommy Portimo (2017), Hannele "Taiska" Kauppinen (2017), Tero Nissinen (2018), Tommi Reponen (2018), Li Andersson (2018), Dimitri Keiski (2018), Roland "Rocca" Berg (2019), Elmo Salmi (2019) ja Teemu Ylinikka (2020).

Aiemmin kaikki Rokkineuvoksen kulttuuriklubit on järjestetty Easy Living in Kemi -tapahtumaviikolla, paitsi Dimitri Keiskin haastattelu, joka tapahtui Maailma tuli kaupunkiin -tapahtuman yhteydessä Kemin Sauvotalolla.

Rokkineuvoksen kulttuuriklubiin on aina vapaa pääsy.