Livemusiikkia laajalla skaalalla Meri-Lapin viikonlopussa


On mistä valita; tarjolla on rokkia, räppiä, iskelmää, kamari- ja jousimusiikkia, humppaa ja muuta tanssimusiikkia, sekä kuorokonsertteja


11.11.2022
Marraskuun toisena viikonloppuna elävän musiikin ystäville on tarjolla kosolti monipuolista tarjontaa Meri-Lapissa. Enimmäkseen Kemissä, mutta myös muissa kunnissa tapahtuu.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/433097593

 

Pohjolan Sanomat uutisoi The Sweet -jupakasta näyttävästi vuonna 1972.

Mitä Tervolassa tapahtui 1972?

The Sweet paraatikokoonpanossaan Brian Connolly, laulu, Mick Tucker, rummut, Steve Priest, basso, Andy Scott, kitara.

Supersuosittu The Sweet ei saapunutkaan keikalleen ja kolmituhatpäinen yleisö pettyi pahemman kerran.

4.11.2022
Suosikkibändi The Sweet ei saapunut keikalleen. Tervolan Kaarihallilla tuhannet nuoret odottivat suosikkiyhtyettään melkein aamuun saakka perjantaina 3.11.1972.  Skandaalinkäryisestä tapahtumasta on nyt kulunut jo 50 vuotta.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/453466087


Kepa Härkönen & Surfin' Flames on yksi Kemin Taiteiden Yön lukuisista esiintyjistä.

Kemin Taiteiden yössä yli 60 esitystä

Dilemma esiintyy Kemin Taiteiden Yössä kahteen otteeseen.

Luvassa paljon eri spektaakkeleita moneen eri makuun.

21.10.2022
Kemin perinteisen Taiteiden Yön ohjelma on julkistettu. Tapahtuma järjestetään lauantaina 29.10 eli viikon kuluttua.

Ohjelmassa on niin bändi-, nuorten, musiikki-, tanssi- ja elokuvaspektaakkeita, sirkusesitys, kirjailijavierailu, ohjelmaa lapsille Halloween -teemalla, improteatteria, näyttely-, esitys-ja keskustelutilaisuus sekä yksi tavaratalokeikka.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/431588987


Keminmaan Taiteiden Yö lauantaina

Tyrskyvalli esiintyy lauantaina Keminmaan Taiteiden Yössä klo 18.

Rocktarjonnasta vastaavat MLC Band, Rob the Dog sekä Tyrskyvalli.


27.9.2022
Monipuolinen Keminmaan Taiteiden Yö järjestetään tulevana lauantaina 1.10. klo 12 - 19 Keminmaaan koulukeskuksen Valleniussalissa. Rockmusiikilla on luonnollisesti sijansa tapahtumassa.

Iltapäivällä klo 16 alkaen lavalle nousevat kantriyhtye MLC Band, tiukka rocktrio Rob the Dog sekä räväkkä Tyrskyvalli, joka on hakenut musiikkiinsa vaikutteita mm. Kotiteollisuudelta ja Klamydialta.

Kaiken ikäisille kuntalaisille suunnattu valloittava ilmaistapahtuma sisältää muun muassa runsaasti monipuolista musiikkia kuorolaulusta rockiin, tanssia, kuva- ja valokuvataidetta, teatteritaidetta, kirjaesittelyn, kulttuurihyvinvointia pohtivan paneelikeskustelun ja tekemistä lapsille satumaalauksen muodossa. Tervetuloa Valleniussaliin lauantaina.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/422493302

 

Satama Open Air loppuunmyyty jo ennakkoon ensimmäistä kertaa - Kemiin 13000 festarivierasta


1.8.2022
Kemin Ruutinrannan puistossa pidettävä Satama Open Air -festivaali on myyty loppuun jo ennen tapahtumaa ensimmäsitä kertaa. Ensi viikonlopun tapahtumaan saapuu hulppeat 13 000 festivaalivierasta.

Festivaalipromoottori Markku Könkään mukaan tämä viestii siitä, että Satama Open Air on selkeästi löytänyt paikkansa Suomen festivaalikesän tapahtumien joukossa.

Myös Rovaniemen Santa Open Airin lipunmyynti on kiihtynyt. Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/416901098


Satama Open Airin lipuilla hurja menekki

25.7.2022
Kemin Satama Open Air -festivaalin lipunmyynti on räjähtänyt ennätyslukemiin. Vajaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa lipuista on myyty jo 95 prosenttia, mikä enteilee loppuunmyytyä festivaalia.
- Ennätyslukemissa liikutaan, myöntää tyytyväinen festivaalipromoottori Markku Köngäs.

Festivaali pidetään Kemin Ruutinpuistossa 5.-6. elokuuta. Festareilla esiintyvät mm. Suvi Teräsniska, Kotiteollisuus, Antti Tuisku, Viikate, Happoradio, Raskasta Iskelmää, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Klamydia, JVG ja Apulanta.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/416901098

Radioyleisö äänesti: Tuhlaajapoika kuukauden levy


25.7.2022
Kemiläisen Ville Liimataisen ja Ajomiehet-yhtyeen toukokuussa ilmestynyt albumi Tuhlaajapoika on valittu paikallisradioiden kuukauden levyksi. Kakkoseksi äänestettiin Esa Elorannan & Marko Haaviston albumi Kymmenen miljoonaa. Pronssia otti The Dimitri Keiski Band.

Lue lisää: http://www.rokkineuvos.fi/436164089

Andy McCoy levytti albumillisen rakkaita coverbiisejä

Andy McCoy. Kuva Mira Tiinanen.

22.7.2022
Andy McCoy äänitti levyllisen itselleen rakkaita biisejä. Elokuun alussa julkaistava varsin mielenkiintoinen albumi on saanut nimekseen Jukebox Junkie.

Ensimmäinen single ja musiikkivideo tulevalta albumilta on raikas versio Squeezen Take Me I'm Yours -kappaleesta. Lue lisää ja katso tänään julkaistu musiikkivideo täältä: http://www.rokkineuvos.fi/436164089

 

Jäätävän hieno ilta Delffarien seurassa

Jusa Ylitolonen, Seppo "Ville" Salmi ja Antti Pasanen live on stage Delffarien -Jukka Virtanen tribuutissa.


20.6.2022
Delffarien -Sanat Jukka Virtanen -konsertti lumosi viime perjantaina kuulijansa ja toi esiin vähemmän livenä kuultuja hienoja ja vielä hienompia biisejä.

Käy lukaisemassa Rokkineuvoksen keikka-arvio, joka saattaa sisältää hiukkasen kehuja, täältä: http://www.rokkineuvos.fi/452663265

 

Kuvia Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen levyjulkaisukeikalta 21.5.2022


22.5.2022
Ville Liimatainen & Ajomiehet -yhtyeen levyjulkaisukeikka keräsi muhkean yleisömäärän Kemin Meihoviin lauantaina 21.5.2022. Kemiläisyhtyeen debyyttialbumin kappaleet upposivat yleisöön paremmin kuin hyvin ja tilaisuutta kommentoitiin mairein sanakääntein. Loistava, upea ja muut superlatiivit olivat ahkerassa käytössä.

Rokkineuvos oli tietysti paikalla. Keikkakuvat löydät täältä: http://www.rokkineuvos.fi/452470747


Se on siinä! 1 500 000 sivuvierailua täyttyi!


13.4.2022
Rokkineuvoksen sivuilla täyttyi keskiviikkona 13.4. uusi haamuraja. Sivuilla on nyt vierailtu yli 1 500 000 kertaa. Siis yli miljoonaviisisataatuhatta kertaa. Aikamoista. Hurja luku.
Kun sivusto perustettiin, moiset lukemat eivät käyneet edes mielen vieressä. Mutta näin on päässyt käymään, mistä äärettömän isot kiitokset kaikille sivustolla käyneille. Te tämän olette saaneet aikaan.

Ilmeisesti sivustolle on ollut tarvetta, eikä tämmöinen suksee olisi muuten mitenkään ollutkaan mahdollista. On ollut etuoikeus toimittaa tätä sivustoa - josta tietysti olen myös hyvin ylpeä - ja teen sitä tästä eteenpäinkin niin sisulla kuin sydämelläkin populaarikulttuurin edistämiseksi ja etenkin merilappilaisten bändien, artistien, heidän taustavoimiensa ja keikkapaikkojen tukemiseksi.

Yksi sivuston lähtökohtiahan on ollut juuri tämä. Antaa heille edes hieman julkisuutta, jota jokainen bändi ja artisti tarvitsee päästäkseen urallaan eteenpäin. Ja samalla tulee jaettua ajankohtaistietoa alueen musiikkielämää seuraaville.

Paljon on Kemijoessa vettä virrannut näiden 7,5 vuoden aikana, jotka Rokkineuvos-sivusto on ollut olemassa. Puhtaasti talkoilla, intohimosta musiikkiin ja rakkaudesta sitä tekeviin ihmisiin syntynyt sivusto elää vain ja ainoastaan sivuilla kävijöitä varten.

Siis, isot kiitokset. Ja nyt, jatketaan hommia. Juhlitaan saavutusta vaikkapa pääsiäisviikonlopun RockBarAID -festivaalin merkeissä Kemissä.

Rokkineuvos

Mahria Siren artistiuralle brittiläisen tuotantotiimin tuella

Mahria Siren on uusi artisti Meri-Lapista, joka ponnistaa artistiuralle brittiläisen tuotantotiimin tukemana. Kuva: Jarno Vuorinen.

Uuden artistinimen taustalta löytyy mm. Pölhön koulun kuoro ja yli 20 vuoden opinnot Meri-Lapin musiikkiopistossa.

19.1.2022
Mahria Siren on uusi Meri-Lapista ponnistava artisti, jolla on taustavoiminaan lontoolainen, Jonathan Cofferin ja Russell Gatesin muodostama tuotantotiimi. Ensimmäiset, jo valmiiksi purkitetut kappaleet tulevat julki helmi-maaliskuussa.
— Mahrian laulut ovat täynnä rakkautta, intohimoa, antautumista, toivoa ja uskoa. Hänen äänessään on surua ja kipua, mystistä skandinaavista tunnelmaa ja hän esittää eteeriset kappaleensa tunteita herättävällä tavalla, brittikaksikko kuvailee suojattiaan.

Rokkineuvos haastatteli ensimmäisenä journalistina Mahria Sirenin, joka kertoo tarinansa, kappaleidensa taustat ja tulevaisuudenhaaveensa. Jutussa selvää myös kuka taiteilijanimen takaa löytyy. Lue juttu täältä: http://www.rokkineuvos.fi/412159448


Keikkajärjestäjät ja yhtyeet!

Ilmoittakaa esiintymiset ja bändimaailman uutiset osoitteeseen rokkineuvos@gmail.com. Tietoihin mitä tapahtuu, missä tapahtuu ja koska tapahtuu. Myös mahdollinen www-osoite mukaan.

Samaan osoitteeseen voi laittaa keikkojen lisäksi tietoa myös mm. levyjulkaisuista ja miehistönvaihdoksista yms.

Rokkineuvos julkaisee tiedot ilmaiseksi.

Levyt, esitteet ja tiedotteet yms. voi lähettää osoitteeseeen Rokkineuvos, Potkusaarentie 5, 94400 Keminmaa.

Keikkajärjestäjät! Pyydän ystävällisesti sisäänpääsyä keikkapaikoille kun esitän pressikorttini lipunmyynnissä.

Festarijärjestäjät! Pyydän ystävällisesti huomiotanne jakaessanne pressi- ja kuvauspasseja median edustajille.

Levy-yhtiöt ynnä muut musiikkialan toimijat, lisätkää sähköpostiosoitteeni rokkineuvos@gmail.com postituslistoillenne, jotta saan tuoreet tiedot levyjulkaisuista ja muista musiikkialan uutisista

 

 

Kommentit

05.12.2022 16:48

Katri

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

14.11.2019 15:25

Electric Postman

Nyt pitäisi vielä jollain tavalla vaikuttaa siihen, etti Kemin Kaupunginorkesteria lopetettaisi. Onhan se seutukunnan ainoa klassista musiikkia esittävä orkesteri. Toki siltä onnistuu muukin musiikki.

13.11.2019 13:41

Electric Postman

Onnea ..yli 1 000 000 kävijää ...

19.07.2015 21:50

ossi.kangas

Mahtavaa Juhani. sinä osaat ja tuot esille Kemin tapahtumat, varsinki musiikki, ja muutakin. Minusta Juhani olet aina hereillä.Olet kuin kaupungin tiedottaja.

19.07.2015 21:53

Ossi Kangas