TV-musiikkiohjelmat (Päivitetty 25.4.2024 klo 10.42)

Torstai 25.4.


SuomiLOVE. Kausi 7, jakso 1/5. Ilta Kaija Koon ja ystävien seurassa. Uuden kauden avaavassa jaksossa mukana mm. Apulanta ja Samuli Edelmann. (U) Kesto: 75 min. Yle TV2 klo 13.15.


SuomiLOVE. Kausi 7, jakso 2/5. Illan SuomiLOVE-konserttia isännöi Antti Tuisku yhdessä artistiystäviensä kanssa. Mukana mm. Ida Paul ja Kalle Lindroth sekä Markku Aro. (U) Kesto: 76 min. Yle TV2 klo 18.00.


Puoli seitsemän. Puoli seiskan risteily Itämeren aalloilla alkaa. Ensimmäisen illan vieraana on laulaja Janna. Tuulianna sekoittaa kilpaa mocktaileja laulaja Olli Halosen kanssa. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #Puoli7 Kesto: 30 min. Yle TV1 klo 18.30.


Comeback (12). Entisen rockbändin jäsenet haluavat tehdä comebackin. Kitaristi Tony on sotkenut asiansa ja lähtee etsimään uusia hittejä Peten kanssa. Laulaja Katarinan tyttärellä Elliellä on yksi kysymys. O: Petri Kotwica. (Suomi 2023) Kuvailutulkattu. Kesto: 95 min. Yle Teema & Fem klo 21.00.


Puoli seitsemän. Puoli seiskan risteily Itämeren aalloilla alkaa. Ensimmäisen illan vieraana on laulaja Janna. Tuulianna sekoittaa kilpaa mocktaileja laulaja Olli Halosen kanssa. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #Puoli7 Kesto: 30 min. Yle TV1 klo 23.40.



Perjantai 26.4.


Puoli seitsemän. Puoli seiskan risteily Itämeren aalloilla alkaa. Ensimmäisen illan vieraana on laulaja Janna. Tuulianna sekoittaa kilpaa mocktaileja laulaja Olli Halosen kanssa. Juontajina Ella Kanninen ja Mikko Kekäläinen. #Puoli7 Kesto: 30 min. Yle TV1 klo 09.30.


Brian ja Roger Eno: Akropolis-konsertti. Elektronisen ja ambient-musiikin pioneerin Brian Enon konsertit ovat harvinaisuuksia, mutta elokuussa 2021 hän esiintyi Ateenan upeassa Herodes Atticus -amfiteatterissa ja vieläpä ensi kertaa veljensä Rogerin kanssa. Kesto: 75 min. Yle Teema & Fem klo 12.00.


SuomiLOVE. Kausi 7, jakso 2/5. Illan SuomiLOVE-konserttia isännöi Antti Tuisku yhdessä artistiystäviensä kanssa. Mukana mm. Ida Paul ja Kalle Lindroth sekä Markku Aro. (U) Kesto: 76 min. Yle TV2 klo 13.15.


SuomiLOVE. Kausi 7, jakso 3/5. Lauri Tähkän tunteikas SuomiLOVE-ilta ystävien seurassa. Mukana mm. Ismo Alanko ja EETU. (U) Kesto: 75 min. Yle TV2 klo 18.00.


The Voice of Finland. Kausi 13. Jakso 24/24. Kuukausia kestänyt kilpailu huipentuu suureen finaaliin! Neljä laulajaa -ja tähtivalmentajaa-, mutta vain yksi voi voittaa. Äänestä suosikkisi voittoon nelonen.fi/äänestä. Lavalla nähdään myös Vesterinen Yhtyeineen sekä Elastinen. Kotimainen musiikkiohjelma. (90') Kesto: 120 min. Nelonen klo 20.00.


Rocketman (2019). Elton Johnin värikkäästä ja vaiherikkaasta elämästä kertova, Eltonin hittejä pursuava elämäkertaelokuva. Pikkupojan musiikkiharrastuksesta alkunsa saanut megatähden ura koetteli niin tähteä itseään kuin hänen lähipiiriään; huumeet ja alkoholi olivat viedä miehen hengen, kunnes raitistumisen jälkeinen comeback nosti hänet jälleen suuren yleisön suosikiksi. Pääosissa: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Gemma Jones. Ohjaus: Dexter Fletcher. (116') Kesto: 150 min. Liv klo 22.30.


Alma YleXPopissa. Ajatonta ja rohkeaa pohjoismaista poppia väkevällä äänellä ja punk-asenteella esitettynä. Siinä Alman resepti, joka puree ja maistuu ympäri Euroopan. Kesto: 50 min. Yle TV2 klo 23.20.



Lauantai 27.4.



Lähde: Iltapulu

Jaa tämä sivu