Easy Living in Kemi -viikolla nuorille suunnatun Summer Pop Up -konsertin vuoro, päätähtenä Lukas Leon

Lukas Leon esiintyy Kemin Täiköntorilla ke 17.7. klo 21 alkaen. 
Kuva: Asko Keinonen

Lukas Leon esiintyy Kemin Täiköntorilla ke 17.7. klo 21 alkaen.
Kuva: Asko Keinonen

Keskiviikkona Kemin Täiköntorilla livemusiikkia iltapäivästä pitkälle iltaan.

16.7.2019
Torstaina 18.7. Easy Living in Kemi -festivaaliviikolla järjestetään nuorille oma konsertti Täikön torilla Kemin keskustassa.  Ohjelma alkaa iltapäivällä neljältä ja päättyy yhdeksältä alkavaan rap-artisti Lukas Leonin keikkaan. Kyseessä on Leonin ensimmäinen Kemin keikka.

Suomalais-kreikkalainen Lukas Leon nousi julkisuuteen vuonna 2018 Cheekin ensimmäisenä kiinnityksenä Liiga Music -levy-yhtiölle. Lukas Leonin debyytti- ja toistaiseksi ainoa albumi Simba julkaistiin kesäkuussa 2018 ja se nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen. Levy ylitti myös kultarajan.

Singlejä Lukas Leon on julkaissut kolme. XTC (mukana Cheek ja Etta) sekä Hendrix (mukana Aleksanteri Hakaniemi) julkaistiin 2018 ja tuorein sinkkujulkaisu on tänä vuonna ilmestynyt Rooma (jolla mukana on Etta). XTC nousi Suomen virallisen singlelistan ykköseksi, Hendrix ja Rooma neljänsiksi.


Vantaalta kotoisin oleva, vuonna 1997 syntynyt Lukas Leon innostui rap-musiikista kahdeksanvuotiaana kuultuaan Eninemin kappaleen Just Lose It. Viime helmikuussa Lukas Leon oli ehdolla Vuoden tulokas -kategoriassa Emma-gaalassa.
Facebook-sivuillaan nuorukainen ei liikoja itsestään hölise.
- Yoyo! Meitzi on 20v Lukas Leon ja mul on nälkä, hän esittelee itsensä varsin tiiviisti.

Ensimmäiset viisi tuntia musiikkiannista vastaavan paikalliset nuorten yhtyeet ja nuorisoartistit.  Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy ja se on sallittu kaiken ikäisille. Järjestelyistä vastaavat Kemin kaupungin nuorisotyö, Rock Academy Kemi sekä Kemi Factori.


Summer Pop Up 2019, Täiköntori, Kemi.
Aikataulu to 18.7:


16:00-16:30 Rob the Dog
16:40-17:10 Veera
17:20-17:50 Umpimähkä
18:00-18:30 Luopio feat. Misantrooppi
18:40-19:10 Suntrace
19:20-20:00 Glasswipe
20:10-20:40 Bliniks
21:00-        Lukas Leon

 

Kuvaaja: Timo Tukia.

Kuuntele Antti Tammilehdon riffisoolo

Antti Tammilehto vieraili vierailevana kitaristina Rokkineuvoksen kulttuuriklubilla, jossa päävieraana oli Juice Leskistä paljon kuvannut valokuvaaja Elmo Salmi.

Elmon toiveesta Tammilehto soitti 12 sekunnin riffin yhdestä Juicen kappaleesta. Katso lyhyt video ja arvaa biisi.

Afterglow In The Park 2019

Sunnuntain päiväkonsertissa Kemin sisäsatamassa yhtyeen ohjelmisto rakentuu 1970-luvun Genesis-materiaalin varaan.


13.7.2019
Kevään Pakkasukko Blues n’ Jazz -keikan yhteydessä yleisöltä tuli Afterglow -yhtyelle pyyntöjä istumakonsertin järjestämisestä.
- Ajatus on houkutteleva, proge- ohjelmisto kun vaatii keskittymistä ja rauhallisen tilan. Meripuiston laululava olisi tähän oivallinen ympäristö, joten tuumasta toimeen, kertoo yhtyeen perustajäseniin lukeutuva kosketinsoittaja Matti Adolfsen.
- Ohjelmisto rakentuu tällä kertaa 1970-luvun Genesis-materiaalin varaan. Pitkään on vierähtänyt siitä, kun Afterglow on nähty Kemissä suurehkossa ulkoilmatilaisuudessa. Puistopaviljongin lavalla soitimme kesällä 2012, mutta laululavalla olimme viimeksi muinaisen 80-luvun lopulla. Nyt on siis aika virkistää perinnettä, Adolfsen taustoittaa.


Adolfsen muistuttaa, että Meripuiston laululava oli vielä 70-luvulla Kemin kesätapahtumien keskipiste.
- Tänä päivänä kaupunkilaisten olohuoneeksi on muodostunut puiston vieressä sijaitseva sisäsatama, joka on vuosituhannen vaihteessa kunnostettu hienosti kaikenlaista mukavaa ajanviettoa palvelemaan, Adolfsen selvittää.
- Easy Living Kemi 2019 -tapahtuman alku sijoittuu sisäsatamaan, ja sitä varten alueelle tulee siirrettävä esiintymislava. Soitamme siis siellä sunnuntaina 14.7.2019 klo 16. Setti kestää noin puolitoista tuntia, Adolfsen jatkaa.


Foxtrot-albumi (1973) oli aikanaan Genesiksen läpimurto Britannian markkinoilla, ja kokonaisuuteen kuuluu muun muassa yksi pisimmistä proge-kappaleista, peräti 23-minuuttinen Supper's Ready.
- Ohjelmistoa on täydennetty tähän konserttiin Nursery Cryme -albumin (1971) materiaalilla. Tuohon aikaan Genesiksen settilistat koostuivat poiminnoista edellisten albumien materiaalista yhdistettynä uusimman albumin tärkeimpiin kappaleisiin. Vasta Lamb Lies Down On Broadway edusti kokonaisteosta, joka heillä oli tapana soittaa kannesta kanteen mitään lisäämättä, mitään poistamatta. Edellinen suurprojektimme olikin juuri tuo albumi, esitimme sen viimeksi syksyllä 2015 Torniossa, Adolfsen kertoo.

Muutama nosto settilistalta

- Koska esiinnymme satamassa, meri kuuluu myös musiikissa. Can-Utility And the Coastliners kertoo viikinkikuningas Knut Suuren tarinan; sen osan jossa tämä mahtimies koettaa pysäyttää nousuveden. Se, että valtaistuin katosi aaltoihin, paljastaa miten siinä sitten kävikään.  Seven Stones taas kertoo sattuman ohjauksesta, toinen säkeistö on omistettu merimiehille myrskyssä. Tämä onkin tuorein numero, se otettiin työn alle keväällä 2019 ja esitetään nyt ensimmäistä kertaa yleisön edessä, Adolfsen painottaa.

- Osa ohjelmistosta taas on ollut mukana pitkään, esimerkiksi avausraita Watcher of the Skies on nuotinnettu jo 1977 ja esitettiin ensimmäisellä keikalla 1987. Pisin kypsyttelyaika lienee The Musical Box- biisillä, joka otettiin työn alle 1987 ja esitetään nyt ensimmäistä kertaa, Adolfsen päättää.

Bändi:

Ville Välkky – voc / perc /gtr
Matti Adolfsen - keyboards / bk. voc
Erkki Kari - drs /gtr
Mikko Rintala - bass / taurus / gtr / bk. voc
Arto Perkiö - gtr / flute
Seppo Salmi - gtr / mandolin

Afterglow Kemin Sisäsataman Bulevardilavalla su 14.7.2019 klo 16.00 - 17.30

Perjantaina Kemin sisäsatamassa tärähtää

Jokamiesluokka. Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi.

Jokamiesluokka. Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi.

90's spirit Meripuistorock -tapahtumasta 11 esiintyjän nostalgiamatka takavuosiin

11.7.2019
Perjantaina se sitten toteutuu, pitkään valmistelu 90 -luvulla toimineiden kemiläisbändien joukkoesiintyminen. Tapahtuma on saanut nimekseen 90's spirit Meripuistorock ja mukana on 11 esiintyjää. Luonnollisesti tapahtuma on osa keskiviikkona alkanutta Easy Living In Kemi tapahtumaviikkoa, joka on tosin paisunut liki kaksiviikkoiseksi tapahtumien ketjuksi.

Komeasti peräti kolmella lavalla pidettävät kekkerit alkavat kaupungin sisäsatamassa kello 18 ja aloittajan rooli on langennut jo vuonna 1976 perustetulle Punaiset Delfiinit -yhtyeelle, joka on sittemmin lyhentänyt nimensä Delffarit -muotoon. Delffarien tarinaan voit perehtyä Rokkineuvoksen liki kolme vuotta sitten kirjoittamasta jutusta täällä: http://www.rokkineuvos.fi/430356498

Bändikattaus näyttää kokonaisuudessaan ja aikatauluineen tältä:

18:00 Delffarit, Mobiililava
18:40 Little Bee, Rantamakasiini
19:10 White Caps, Katariinan terassi
19:40 JML, Mobiililava
20:20 Nine Lives, Rantamakasiini
20:50 Nälli Boys, Katariinan terassi
21:20 Tassuvaivat, Mobiililava
22:00 Fresh X, Rantamakasiini
22:30 Show Fine, Katariinan terassi
23:00 Nameless, Mobiililava
23:30 Heme, Mobiililava

Pari bändinostoa


Tapahtuman bändeistä jokainen ansaitsisi laajankin esittelyn, mutta se ei ole tässä yhteydessä mahdollista, joten tyydyn tekemään pari nostoa.

Katariinan terassilla klo 22.30 esiintyvän Show Finen alkutaival oli bändin mukaan vähintäänkin nousujohteinen.
– Ensimmäinen keikka poiki heti esiintymisen Helsinkiin, jossa yhtyeen toinen keikka soitettiinkin, yhtye kertoo Rokkineuvokselle toimittamassaan tiiviissä ”historiikissa”.
– Joka tapauksessa halu soittaa yhdessä ylitti kevyesti niin taidot kuin suuntavaistonkin ja reilun vuoden hapuilun jälkeen solistiksi löydettiin ja saatiin Terhi, silloin vielä nimellä Ollitervo. Muut jäsenet siitä hetkestä eteenpäin olivat kitaroissa Marko Soini ja Sami Tuomivaara, kiippareissa Tuomo Pfaler, bassossa Marko Tirkkonen ja rummuissa Risto Koskinen.
Tuttuja nimiä kemiläisen rock-musiikin seuraajille.
– Show Fine oli mun ensimmäinen bändi. Viimeksi oltiin keikalla yli 20 vuotta sitten. Jäähyväiskeikkaa ei koskaan heitetty, niin olkoon tämä vaikka sellainen, nykyisin turkulaisen The Grammersin – vuoden 2002 Rockin Suomen mestariyhtyeen – kosketinsoittajana vaikuttava Pfaler toteaa.


Kiitorata loppui kesken


Edellämainittu kokoonpano sai lyhyessä ajassa luotua omaa musiikkia ja keikkaili ympäri Suomea.
– Paikallisista keikoista voisi mainita Kemin ensimmäisen Lumilinnan, Jopen Super Olut Festarit ja alaikäisenä soitetut muutamat baarikeikat. Valtakunnallisesti isompia ovia käytiin koputtelemassa Kiitorata-ohjelman karsinnoissa tippuen lopulta kalkkiviivoilla itse ohjelmasta, joka oli oman aikansa Idols ja Voice of Finland, yhtye kertoo.
Vuonna 1995 MTV-3 -kanavalla tulleen Kiitorata -ohjelman kautta muuten tulivat tutuiksi ensi kertaa muun muassa iskelmälaulaja Anna Eriksson ja kisan lopulta voittanut Nylon Beat -yhtye. Kilpailun kakkoseksi tuli pohjoisen poika, Kemissäkin usein keikalla nähty Sami Pilvilä. Mainittakoon vielä, että kilpailussa oli mukana myös Kai Merilä, joka tuli sittemmin tunnetuksi 7 päivää -julkaisun toimittajana, erityisesti Matti Nykäsen luottotoimittajana.

– Eppu Normaali on ollut iso esikuva meille kaikille ja tänä kesänä, kun lavalle jälleen nousemme, on heidän kappaleitaan luonnollisesti setissä omien biisien tukena, yhtye valaisee tulevaa settiään.


Pikeepaitapopbändi Jokamiesluokka


Tyylilajikseen pikeepaitapopin ilmoittama JML eli Jokamiesluokka nosti myös kemiläisen rockin aateliin tuttuja nimiä, kuten kitaristilaulajat Teemu Hillervon, Matti Virtasalon ja Heikki ”Heme” Vieresjoen. Heidän lisäkseen ihmisläheistä poprockia soittavan JML:n miehistöön kuuluvat Joonas Haapaniemi (basso ja laulu), Mikko Kannelsuo (lyömäsoittimet) sekä Jere Hartikainen (koskettimet) sekä (kitara ja laulu).
JML:n aktiiviaikaa olivat vuodet 1995-2001 ja 2009. Nykyään yhtyeen jäsenet löytyvät akselilta Tornio-Oulu-Kempele-Helsinki. Yhtye tekee myös kunniaa edesmenneelle kemiläiselle printtimedialle, sillä se ilmoittaa Facebook-sivuillaan yhtyeen tiedottajaksi mainekkaan Pohjolan Sanomat.

Biisejä Youtubeen päivittäin

Viime päivinä JML on ollut varsin aktiivinen julkaisemalla viisi biisiään perä perää Youtube -kanavallaan. Niistä ensimmäinen oli Kotikaupunki – jonka yhtyeen ystävät yhä muistavat varsin hyvin.
– Vihdoin dinosaurukset laskeutuvat nykyaikaan. Kotikutoinen video Kotikaupunki -hutistämme on nyt kuunneltavissa YouTube -viideopalvelussa. On tämä hurjaa tämä modernisaatio, yhtye viestitti naamakirjassa 7. heinäkuuta.   
Kotikaupunki on Jokamiesluokan eniten radiosoittoa saanut kappale. Bändi on käväisi biisin kanssa myös taannoisessa Jyrki -ohjelmassa elokuun alussa vuonna 1999. Televisiokameroiden eteen yhtye asteli tiiviin keikkaputken jälkeen esiinnyttyään Rovaniemen Irish Timesissä, Kemin HullunMyllyssä ja Kotkan Meripäivillä. Kotikaupunki – kappale oli myös setissä, kun bändi voitti Rock 99 -kisan samaisena vuonna. Kilpailuun lähetettiin kaikkiaan yli 400 demoa. JML jakoi ykkössijan jyväskyläläisen Dynamon kanssa. Kolmanneksi sijoittui tamperelainen Not Guilty.

Muut Youtubesta tällä hetkellä löytyvät JML-biisit ovat KKK, Et vastustaa mua saa ja Odotan ja pelkään. KKKK on koko nimeltään Kesäisen kastelun kahdet kasvot. Yhtyeen mukaan kyse on kikkailusta kaikilla kirjaimilla kolmen kertautuvan kokemuksen kautta eli kuka keksii kuinka korulauseista kutoutuu kaunis kertomus koko kansakunnan katseltavaksi.
Et vastustaa mua saa on Jokamiesluokan hieman uudempaa tuotantoa, joka tehtiin huumeidenvastaiseen nuorisomusikaali Violetiin. Musikaalia esitettiin Korkalovaaran jäähallissa Rovaniemellä. Katseesi tehtiin yhtyeen mukaan aikana, jolloin rocktyyppiset orkesterit eivät ruukanneet bossanovaan päinkään kallistua, mistä huolimatta tai juuri siksi Jokamiesluokka rapsutteli tämän rallin Tico Tico -studiolla ysärin puolen välin jälkeen. Odotan ja pelkään puolestaan lukeutuu biisien ”rakkaalla on monta nimeä” -osastolle.
– Biisilistoissa tämä on aina kulkenut nimellä Tviitii. Myös Tärkeintä on ollut joskus otsikkona, mutta virallinen on Odotan ja pelkään, yhtye selvittää.

JML:n biisien Youtube -linkit:

Kotikaupunki: https://www.youtube.com/watch?v=mSQG_uxJP4c
KKKK: https://www.youtube.com/watch?v=iRmIBwKZSdg
Katseesi: https://www.youtube.com/watch?v=lQx2yHBEBMs
Odotan ja pelkään: https://www.youtube.com/watch?v=Ie_MTpv-6zc
Et vastustaa mua saa: https://www.youtube.com/watch?v=iusl_6IEC1s

Nuorille tarjolla huikea bändileiri

Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi.

Klikkaa kuvaa, niin saat sen suuremmaksi.

8.7.2019
Kemin kaupungin nuorisotyö, Kemi Factori ja Rock Academy Kemi järjestävät huikean bändileirikokonaisuuden 15.-19.7.2019. Leiri tapahtuu Takajärven nuorisotalo Takitsulla ja Kemi Factorilla, joka sijaitsee kaupungin keskustassa Sauvotalolla.

Leirin sisällöistä voi valita yhtyesoiton ja biisintekolinjan välillä. Leirin aikana on myös hyvä mahdollisuus soittoharrastuksen syventämiseen erimuotoisten soitin- ja lauluklinikoiden sekä yksilö- ja ryhmäohjauksen kautta. Leirin ohjaajina toimii musiikkialan ammattilaisia.


Leiri huipentuu Easy Living in Kemi- festivaaliviikolla järjestettävään loppukonserttiin liveyleisön edessä perjantaina 19.7 klo 16-20. Esiintymispaikkana on hulppeasti Täiköntori keskellä Kemiä.

Leiri on ilmainen ja tarkoitettu 13-23 -vuotiaille nuorille. Ilmoittautumiset 14.7.2019 mennessä.

Ilmoittautumisa ottaa vastaan ja tiedusteluihin vastaa: tuomas.laajoki@kemi.fi tai puh: 040 - 7518013 (WhatsApp, SMS, Messenger).

Easy Living in Kemi 150 –viikko starttaa keskiviikkona

7.7.2019
Vuoden odotus alkaa olla ohi. Keskiviikkona 10. heinäkuuta se jälleen alkaa. OdotettuEasy living in Kemi –tapahtumaviikko. Ja tänä vuonna jo miltei kahden viikon mittaiseksi paisunut tapahtumakokonaisuus juhlii 150-vuotiasta Kemiä 10.7.-21.7. Tapahtumaviikon ideana on koota isoja ja pieniä tapahtumia saman teeman alle. Lisätietoja tapahtumista löytää aina niiden järjestäjiltä.

Easy Living viikon etkot alkavat Kemin kuvataiteilijoiden Suurella maalaustapahtumalla 10.7. Kemin upeassa Sisäsatamassa ja jatkuvat torstaina 11.7. kaupunginkirjaston 140-vuotistansseilla. Kirjasto nimittäin perustettiin 11.7.1879 pidettyjen tanssiaisten lipputulo- sekä arpajaisrahoilla 140 vuotta sitten.


Varsinainen tapahtumakokonaisuus alkaa 90-luvulla Kemissä perustettujen ja soittaneiden yhtyeiden omalla tapahtumalla. Rantabulevardille pystytettävällä lavalla, Ravintola Rantamakasiinissä ja Katariina-laivan terassilla soi koko illan kemiläinen rock, pop ja punk. 90´s spirit Meripuistorock on yhtä kuin Nameless, Jokamiesluokka, Tassuvaivat, Showfine, White Caps, Little Bee, Nine Lives, Fresh X, Nälli boys ja Portobello.

Viikonloppu jatkuu Sisäsatamassa rockin merkeissä, kun Juicerock juhlistaa 10-vuotista taivaltaan. Rantabulevardin lavalle nousevat Kemikaupungin rullaluistelijoiden sekä M. Virtasalon lisäksi Paperitähdet vierainaan muun muassa Ila Loueranta, Antti Tammilehto ja Jari Yliaho.

Sunnuntaina Rantabulevardilla nautitaan proge-musiikista Afterglown tarjoilemana. Setti sisältää vanhempaa Genesiksen materiaalia 1970-luvun alusta ja kestää noin puolitoista tuntia. Maanantaina kaikilla on varmasti hymy herkässä, kun Aira Samulin saapuu Kemin Hyvän mielen tapahtumaan kertomaan tarinoitaan.

Täiköntorilla herkutellaan ruoalla ja musiikilla

Street food fiesta valloittaa tänä kesänä Täiköntorin 17.7.-20.7. Joka päivä löytyy jotain ohjelmaa aina lounasaikaan klo 11.30-13.00 sekä illallisaikaan 18.00-20.00. Kiertue järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa Suomessa ja se saapuu jo toisen kerran Kemiin. Street food fiestan ideana on tarjota lukuisista ruokakojuista hyvää ruokaa sekä saada ihmiset viihtymään Kemin keskustassa. Ohjelmassa on muun muassa trubaduureja, Rokkineuvoksen kulttuuriklubi, Summer Pop up tähtenään Lukas Leon ja Kesäkissablues.

Street food fiesta aiheuttaa kaupungissa myös liikennejärjestelyjä. Täikön parkkipaikalle ei pääse Pohjoisrantakadulta, eikä parkkipaikalta pääse Pohjoisrantakadulle.

Ohjelmaa lapsille ja aikuisille

Lauantaina 13.7. lellitään lapsia Lastenfestivaali Rondellilla. Sisäsatamassa on rannan yritysten järjestämää ohjelmaa pitkin viikkoa ja Lastenriehaa vietetään 16.7. Keskiviikko 18.7. on puolestaan rannan pelipäivä, jolloin kisataan tuttujen pelien merkeissä.

Viime vuonna tapahtumaviikko keräsi helteiseen Kemiin peräti 30 000 kävijää ja tänä vuonna tavoite on tuo sama. Viikkoa järjestetään yhteistyössä Kemin kaupungin, Kemin Sataman, Kemi Factorin ja Meri-Lapin Musiikkiosuuskunnan kanssa. Viikolla on myös lukuisia muita järjestäjiä, joten tapahtumien tarkat tiedot löydät heidän ilmoittelustaan.

Easy Livin´In Kemi -viikon tapahtumat

10.7.-21.7. Easy Living in Kemi 150 -ulkoilmatapahtuma

Ke 10.7. klo 9-18 Suuri maalauspäivä, avoin taide- ja yhdistystapahtuma, Sisäsatama

Ke 10.7. klo 12-15 Kirjaston Pop up, Liikennepuisto

Ke 10.7. klo 18 Kesävisa, Katariinan terassi

Ke 10.7. klo 18-20 Kunniakierros 2019, Paavonkarin urheilukenttä

Ke 10.7. klo 20 Karaoke Open -kilpailukarsinta, Ravintola Rantamakasiini

To 11.7. Kirjasto 140 vuotta: klo 13-15 Lastentapahtuma, klo 18-20 Kirjastotanssit, Kulttuurikeskuksen Kesäkatu/Kemin kaupunginkirjasto

To 11.7. klo 18-19.30 Hengitä ja hengästy - liikunnan iloa Ruutinpuistossa

To 11.7. klo 18 Lähde - kesäteatterinäytös, Katariinan terassi

To 11.7. klo 21 Rantamakasiinin jamit, Ravintola Rantamakasiini

Pe 12.7. klo 14-16 90’s Spirit MeripuistoRock Young Edition, Sisäsatama

Pe 12.7. klo 18-00 90’s Spirit MeripuistoRock, Sisäsatama

** 90´s spirit Meripuistorock ohjelma:

Mobiililava:            

Delffarit 18:00-18:30
Jokamiesluokka 19:40-20:10
Tassuvaivat 21:20-21:50
Nameless 23:00-23:30
Heme 23:30-00:00

Katariinan terassi:            

White Caps 19:10-19:30
Nälli boys 20:50-21:10
Show Fine 22:30-22:50

Rantamakasiini            

Little Bee 18:40-19:00
Nine Lives 20:20-20:40
Fresh X    22:00-22:20

---

Pe 12.7. klo 18-21 Iltatanssit, ChillOut

Pe 12.7. klo 23 Skullrod (Rock Academy Kemi), RockBar & Grill 82

12.- 20.7. Avoimet Ateljeet, lisätietoa Kemin kuvataiteilijat ry

La 13.7. klo 12-15 Rondelli -lastenfestivaali, Liikennepuisto

La 13.7. klo 18 Juicerock 2019, Sisäsatama

---

JUICEROCK AIKATAULU

Klo 16.00 alkaen Juice-karaoke Katariinan terassilla

La 13.7. klo 18.00 -00.00

Klo 18.00 - 19.00 Rokkineuvoksen kulttuuriklubi: vieraana Elmo Salmi

Klo 19.00 - 20.00 Juicea akustisesti

Klo 20.00 - 21.30 Kemikaupungin Rullaluistelijat

Klo 21.30 - 00.00 Paperitähdet Allstars

---

La 13.7. klo 19 Livemusiikkia, Satamakaffila Nuotta

La 13.7. klo 23 Venäjän orvot, RockBar & Grill 82

Su 14.7. klo 16 Afterglow Päiväkonsertti, Sisäsatama

Klo 20.00 Juicerock päätösjamit, Rantabulevardin lava

Su 14.7. klo 12 Retrofillari-tapahtua, Kauppatori ja TUL-sali

Su 14.7. klo 14-17 Karaoke, Katariinan terassi

14.7.-15.7. klo 18 alkaen Urban Camp, Mansikkanokan Urban Park

Su 14.7. klo 18 Lähde - kesäteatterinäytös, Katariinan terassi

Su 14.7. klo 20 Juicerock-jamit, Sisäsatama

Ma 15.7. Merellinen maanantai, Sisäsatama

Ma 15.7. klo 14-16 Hyvän mielen kesäjuhla & Aira Samulin, Sisäsatama

Ma 15.7. klo 17-18 Taidetreffit, avoin kaikille, Kesäkatu/Kirjasto

15.-16.7. klo 12-17 Yli-Jaakheikin Savupirtti avoinna, Meripuisto

15.-19.7. Bändileiri Takitsulla ja Kemi Factorilla

Ti 16.7. klo 11-14 Lastenrieha, Sisäsatama

Ti 16.7. klo 17-19 Piirtelykerho, avoin kaikille, Kesäkatu/Taidemuseo

Klo 16.00 Kesävisan finaali, Rantabulevardin lava

 

Ti 16.7. klo 18 Lähde - kesäteatterinäytös, Katariinan terassi

17.7. -20.7. klo 10-20 STREET FOOD FIESTA, Täiköntori

Ke 17.7. klo 11-13 Iskelmän vuosikymmenet, Kaisla Huovinen, Täiköntori

Ke 17.7. klo 12-15 Kirjaston Pop up, Kulttuurikeskuksen Kesäkatu

Ke 17.7. klo 18 Musaleirin jamit, Cafe Hertta/Kemin Asemapuisto

Ke 17.7. klo 19-22 Coctail-vaunu auki, Cafe Hertta/Kemin Asemapuisto

Ke 17.7. klo 20 Karaoke Open -kilpailukarsinta, Ravintola Rantamakasiini

Ke 17.7. Klo 21 Pepe Toivainen show, RockBar & Grill 82

To 18.7. klo 11-13 Iskelmän vuosikymmenet, Kaisla Huovinen, Täiköntori

To 18.7. klo 13-15 Kesäkadun toimintatorstai, Kulttuurikeskuksen Kesäkatu

To 18.7. klo 16-22 Summer Pop up 2019, Täiköntori

To 18.7. klo 18 Lähde - kesäteatterin viim. näytös, Katariinan terassi

To 18.7. Klo 22 Summer Pop up jatkot: Lasse Tapio Junnila, RockBar & Grill 82

Pe 19.7. klo 11-13 Iskelmän vuosikymmenet, Kaisla Huovinen, Täiköntori

Pe 19.7. klo 13-16 Kemi Factori lavalla, Täiköntori

Pe 19.7. klo 16-20 Musaleirin päätöskonsertti, Täiköntori

Pe 19.7. klo 19-22 Kesäkissablues, Cafe Hertta/Kemin Asemapuisto

Pe 19.7. klo 20 Perjantaibiisi-pojat, Satamakaffila Nuotta

Pe 19.7. klo 22 Kesäkissablues, Katariinan terassi

Pe 19.7. klo 23 13,5 & Yeti, RockBar & Grill 82

La 20.7. klo 14-17 sekä 18-20 Kesäkissablues, Täiköntori

La 20.7. klo 17-18 Rokkineuvoksen Kulttuuriklubi, Täiköntori

La 20.7. klo 18-21 Iltatanssit, ChillOut

La 20.7. klo 19 Livemusiikkia, Satamakaffila Nuotta

La 20.7. klo 20-00 Kesäkissablues, Rantamakasiini & Katariinan terassi

La 20.7. klo 23 Likaiset Pikkarit, RockBar & Grill 82

20.7.-21.7. Koirien Heinänäyttely, Sauvosaaren urheilupuisto

Su 21.7. klo 15-17 Yhteislaulut, Katariinan terassi

Su 21.7. klo 18-20 Easy Living in Kemi 150 -päätösjamit, Rantamakasiini

* Ohjelmaan voi tulla muutoksia. Rokkineuvos pyrkii uutisoimaan tällä sivulla myös ohjelmistossa tapahtuvat muutokset.

** Juttua muutettu 90´s Spirit Meripuistockin esiintyjämuutosten osalta 8.7.2019 klo 16.55.

Uusimmat kommentit

05.12 | 16:48

Jartse Tuominen & Hannu Leiden keikalla Sataman Krouvissa 16.12 klo 21.00 alkaen.

10.08 | 19:59

Mahtava asu Tuurella

09.08 | 13:38

Suvi, aivan ihabs

22.05 | 19:55

Upeaa

Jaa tämä sivu